Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Raju India - Gebruiksvoorwaarden

Bookmark and Share

Algemene voorwaarden

De bepalingen en voorwaarden vervat in deze Tour participatie overeenkomst regelt de verhouding tussen u, de passagier, en ons, ongelooflijke echte India Tours & Travels Pvt Ltd. Door het boeken van een reis, akkoord u gebonden te zijn aan de voorwaarden van deze Tour participatie-overeenkomst. Ze schetsen, onder andere, onze annuleringsvoorwaarden en bepaalde beperkingen van de aansprakelijkheid.

 

Reserveringen & betalingen

Reservering: Een eerste storting van 30% van de kosten van de tour is vereist voor uw reservering.
Definitieve betaling: Een storting van de rest van de betaling per uw geselecteerde tour is vereist van 21 dagen voor aanvang van de tour of als per overeengekomen op het moment van bevestiging van de tour.
 

Definitieve betalingen

Definitieve betalingen voldaan op 21 dagen vůůr de reis, afhankelijk van het programma. Zie het schema van het storting, definitieve betaling en annuleringskosten opgenomen in deze Tour participatie-overeenkomst voor betaling inachtneming data voor specifieke programma's. Reserveringen kunnen worden gelegd op een wachtlijst of geannuleerd door ongelooflijke echte India als de betaling niet is ontvangen door de eindbetaling vervaldatum. Moet dit gebeuren, zal annuleringskosten gelden. Alle prijzen zijn aangegeven in Euro, per persoon, en op basis van dubbele bezetting (twin delen), tenzij anders vermeld.
 

De tour prijs is inclusief aankomst / vertrek, lucht voorwaarde luxe voertuig, Binnenlandse vliegtickets, treinkaartjes - AC Sleeper Class (indien van toepassing), Hotel heffingen met CPAI Plan regering belastingen, Camel Safari in Thar woestijn (indien van toepassing), varen op Varanasi in River Ganges (indien van toepassing).

 

Prijzen zijn exclusief kosten voor wasservice, telefoon en internetgebruik, wijnen, sterke drank, mineraalwater, reis verzekering, internationale vliegtickets, India visumkosten, tips, monument tickets, film/video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of eventuele andere kosten die niet is opgegeven.

 

Andere vergoedingen kunnen worden opgelegd door de luchtvaartmaatschappijen die onder verantwoordelijkheid van de passagier.

 

 

Het aanbrengen van wijzigingen

Ongelooflijke echte India begrijpt als u wilt wijzigen van uw plan. De meeste programma's kunt reizen afwijkingen die invloed hebben op de bestemming, vertrekdatum, programma-extensies en dergelijke. Opmerking dat tour plan kan worden gewijzigd; voorwaarde dat verzoeken worden gedaan in het schrijven van 21 dagen voor de aanvang van de tour. Afwijkingen zijn onderworpen aan een Ä50.00 per-persoon niet-terugbetaalbare verwerking van vergoedingen en alle annuleringskosten van treinkaartjes, vliegtickets, hotels en ook worden opgenomen in de kosten van de afwijking. Geen afwijkingen kunnen worden gemaakt of verwerkt binnen 21 dagen na aanvang van de tour.

 

Bescherm uw investering

U kunt erop vertrouwen dat met de ongelooflijke echte India programma's, de volledige waarde van uw investering beschermd is. Nu is die gemoedsrust!

Verantwoordelijkheid & aansprakelijkheid

De verantwoordelijkheid van de ongelooflijke echte India, haar gelieerde ondernemingen, officieren/bestuurders, werknemers, bijdragende organisaties en agenten is strikt beperkt. Als een touroperator, ongelooflijke echte India organiseert, bevordert en verkoopt tour programma's bestaande uit bepaalde reizen diensten, met inbegrip van sightseeing excursies en hotelaccommodaties, dat ongelooflijk echte India aankopen of reserves van diverse leveranciers (gezamenlijk ' leveranciers'). Ongelooflijke echte India niet eigen of een van deze leveranciers. De leveranciers reizen verzorgt voor ongelooflijke echte India tour-programma's zijn onafhankelijke contractanten, en zijn geen agenten of werknemers van ongelooflijke echte India. Als zodanig, is ongelooflijke echte India niet verantwoordelijk voor directe, indirecte, gevolgschade of incidentele schade, letsel, verlies, ongeval, vertraging of onregelmatigheid van welke aard veroorzaakt wegens een handelen of nalaten buiten haar controle, inclusief, zonder beperking, nalatigheid of opzettelijke handeling of verzuim van, of de schending van het contract door, een leverancier of een andere derde partij. Sommige tours omvatten bezoeken aan winkels en handelaren. Ongelooflijke echte India is niet verantwoordelijk voor alle aankopen die u tijdens uw reis, of die handelaar is onderdeel van de geplande route of niet. Door gebruik te maken van de diensten van de reizen van de leveranciers, akkoord u dat u zal kijken alleen naar deze leveranciers met betrekking tot een ongeval, letsel, schade aan eigendommen of persoonlijke verlies aan u of aan die reizen met u, en dat de ongelooflijke echte India noch elke vertegenwoordiger van ongelooflijke echte India aansprakelijk zal zijn.
 

Zonder beperking van het voorgaande, is ongelooflijke echte India niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen of kosten als gevolg van vertragingen of veranderingen in schema's, overboeking of downgraden van accommodaties, standaardwaarden door derden, met inbegrip van leveranciers, mechanische of andere falen van treinen of andere middelen van vervoer of het falen van een transport mechanisme voor aankomst of vertrek op tijd. Ongelooflijke echte India is niet verantwoordelijk voor de daden van God of kracht grote evenementen, sanitaire problemen, gebrek aan medische zorg, ziekte, weersomstandigheden, stakingen en andere activiteiten van de arbeid, terroristische daden, daden van oorlog (verklaarde of zwart), quarantaine, embargo's, blokkades, criminele activiteiten of andere handeling of gebeurtenis buiten de directe controle van ongelooflijke echte India.
 

Ongelooflijke echte India neemt geen financiŽle verantwoordelijkheid voor eventuele annuleringen of vertragingen als gevolg van ongeldige paspoorten, Visa of andere reisvereisten van document of voor ticket of andere reisdocumenten die niet uw naam weerspiegelen exact zoals het wordt weergegeven op uw paspoort. Ongelooflijke echte India behoudt zich het recht voor om de route van de tour zonder voorafgaande kennisgeving. Als de tour is geannuleerd door de ongelooflijke echte India om welke reden, hebben ongelooflijke echte India geen aansprakelijkheid verder dan de onmiddellijke terugbetaling van alle tour deelnemer betalingen ontvangen door het.

 

 

Reizen Naar India

Over Ons
Ons Team
Contact

Tags

Raju India en voorwaarden, rondleidingen boeken, reizen naar india, algemene reserveringen, betalingen, vergoedingen, depositos


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.