Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

School groepsreizen naar India

Om de reis te plannen mail ons : rajuindia@incrediblerealindia.com

 

Wij zijn toegewijd om u het beste van Incredible India tonen!

 

Wij helpen bij het plannen van uw schoolgroepen!

Helemaal uit het kiezen van een bestemming te krijgen van u daar, kunnen wij u begeleiden bij:

Picking beste bestemmingen

Boeken comfortabel verblijf met maaltijd

het regelen van vervoer

Het vinden van unieke activiteiten voor groepen studenten

   
   

IndiŽ

 

Onze reizen in heel India hebben ons goed vertrouwd met de aard van de ervaringen kan men verwachten in verschillende bestemmingen.

Wij helpen u uw reis in India helemaal uit het helpen van u een bestemming (en) aan het krijgen van u daar plukken plannen! In een groot land als India, het selecteren van de bestemming te reizen naar is geen gemakkelijke taak ... Maar we zijn hier voor! Op basis van uw interesses, zullen wij u begeleiden naar unieke plaatsen in India die u zal toestaan om uw belangen na te streven tijdens het verkennen van het onbekende!

Ritten die niet alleen ons verlangen voeden om nieuwe dingen te zien, maar ook geef ons een kans om te observeren en te waarderen de overeenkomsten en verschillen tussen mensen en culturen.

Het begrijpen van deze verschillen van mensen, plaatsen en denken maakt ons meelevend, gevoelig en liefdevol mens. Te dwalen en te houden is wat wij leven voor!

   
   

Highlights

Een aantal unieke bestemmingen in Noord-India

New Delhi

Delhi is het symbool van het oude India en nieuw, zelfs de stenen hier fluisteren om onze oren van de leeftijden van lang geleden en de lucht die we inademen is vol van de stof en geuren van het verleden, als ook van de verse en piercing winden van de aanwezig - Jawaharlal Nehru.

Agra - De Taj Mahal

De architectonische pracht van de mausolea, het fort en de paleizen is levendige herinnering aan de rijkdom van de legendarische Mogol-rijk, waarvan Agra was de hoofdstad in de 16e en vroege 17e eeuw. Terwijl zijn betekenis als een politiek centrum eindigde met de overdracht van de hoofdstad naar Delhi in 1634 door Shah Jahan, heeft zijn architecturale rijkdom zijn plaats vastgezet op de internationale kaart.

Jaipur - De Roze Stad

Gesticht in 1727 door Jaisingh II, Jaipur de hoofdstad van Rajasthan is in de volksmond bekend als de roze stad met brede lanen en grote tuinen. De hoofdstad van Rajasthan, Jaipur is doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Hier komt het verleden tot leven in prachtige forten en paleizen, bloosde roze, waar ooit woonde de maharadja's. De bruisende bazaars van Jaipur, beroemd om Rajasthani sieraden, textiel en schoenen, beschikken over een tijdloze kwaliteit en zijn zeker een schat voor het winkelend publiek.

   
   

Mandawa - Shekhawati Gewest

De stad Mandawa, gesticht in de 18e eeuw en was ooit een stad bewoond door de rijke koopman families. De rijke en dominante kooplieden gebouwd massale havelis, versierd met prachtige muurschilderingen, voor het doel van hun woonplaats. Echter, met de tijd, de kooplieden verhuisd en gemigreerd naar andere gebieden, waardoor de prachtige haveli's in de schaduw van anonimiteit. Toch heeft de pracht van deze haveli niet verminderen en nu hebben ze een belangrijke toeristische attractie van de stad geworden.

   
   

Jodhpur - De Blauwe Stad

In het beste geval is het een doorgang naar het wonderland van duinen en struiken, rotsachtig terrein en doornige bomen. Het huis van de Rathores - de ontzagwekkende prinselijke staat Rajasthan. Ze veroverden Marwar of Maroodesh, land van het zand na de val van Delhi en Kannauj. In het jaar 1459, Rao Jodha, chef van Rathore clan van Rajputs, die afdaling beweerde van Rama, de epische hier van de Ramayana, de basis gelegd van Jodhpur. Een hoge stenen muur beschermt het goed versterkte stad. De muur is bijna 10 kilometer lang en heeft acht poorten geconfronteerd met verschillende richtingen.

   
   

Jaisalmer - De Gouden Stad

De Gouden Stad van Jaisalmer in Rajasthan is gewoon ongeŽvenaard. Het was het deel van de beroemde Zijderoute tijdens de dagen van weleer. De prachtige Jaisalmer Fort staat trots op zijn land en vertelt de verhalen van de moed en ridderlijkheid van de Rajput heersers. Jaisalmer heeft nog steeds de middeleeuwse charme, dat is duidelijk in zijn kleurrijke smalle straatjes, prachtige forten en paleizen van Rajasthan, weelderige haveli en bazaars. De anders zo dorre land van Jaisalmer leven komt eenmaal per jaar tijdens de winter, wanneer het Desert Festival begint in de woestijn stad.

   
   

Udaipur - De stad van meren

Udaipur City, voorheen bekend als de stad van meren en VenetiŽ van het Oosten. Udaipur, de hoofdstad van het voormalige prinsdom van Mewar is een prachtige stad in Rajasthan, India. Udaipur wordt ook wel aangeduid als het 'VenetiŽ van het Oosten ", de" meest romantische stad van India "en de" Kashmir van Rajasthan ". De stad van de Dageraad, Udaipur is een prachtig land rond het azuurblauwe water meren, omzoomd door de groene heuvels van de Aravalis. Een visie in het wit gedrenkt in romantiek en de schoonheid, Udaipur stad is een fascinerende mix van bezienswaardigheden, geluiden en ervaringen.

   
   

Ranthambore Tiger Reserve

Ranthambore Natioanal Park, Tiger Reserve in de Rajasthan staat van India, bestaat uit verschillende gebieden met gevarieerde behoud geschiedenis en vrijwel geografisch gescheiden met enkele smalle gangen te koppelen aan de kern, Ranthambore National Park.

   
 

Sommige unieke bestemmingen in Zuid-India

Mahabalipuram

Het prachtige strand stad gelegen op een rots tussen het strand en een lagune gaat een leven lang ervaring zijn. Mahabalipuram is een gezegende combinatie van historie, goede stranden en zorgeloos toerisme. Het is bekend om zijn groep aangename rathas en het drastisch gesneden reliŽf van Arjuna's Boetedoening. De prachtige Shore Temple, gebouwd door koning Rajasimha in de 7e eeuw. De Varaha Cave andere belangrijke attractie is een van de vele rock-cut grotten in Mahabalipuram.

   
   

Madurai

Madurai is een van de oudste steden van India, met een geschiedenis die helemaal terug naar de Sangam periode van de pre christelijke jaartelling. De glorie van Madurai geretourneerd in een verminderde vorm in het eerste deel van dit millennium; het later op kwam onder de heerschappij van de Vijayanagar koninkrijk na de Plundering door de verwoestende legers van Delhi (Malik Kafur). Tijdens de 16de en 18de eeuw, werd Madurai geregeerd door de Nayak Keizers, de belangrijkste van hen was Tirumalai Nayakar.

   
   

Backwaters van Kerala

De backwaters in Kerala zijn een wereld van rust en verwondering. De kustgebieden van Kerala hebben een netwerk van waterwegen, inhammen van de zee, estuaria van meer dan veertig rivieren, meren en natuurlijke kanalen aansluiten kustplaatsen. Deze met elkaar verbonden lichaam van waterwegen is bekend als de backwaters in Kerala. Meer dan 900 km van de Kerala backwaters zijn bevaarbaar en hebben eeuwenlang gebruikt door de lokale bevolking voor transport.

   
   

Cochin

Cochin, de commerciŽle hoofdstad van Kerala, bediend door een internationale luchthaven, prima communicatie faciliteiten, uitstekende accommodatie, moderne voorzieningen en een heleboel aantrekkelijke toeristische plaatsen geeft een adembenemende ervaring voor haar bezoekers en kolonisten. De wijk heeft zijn vorm op 1 april 1958, door het uithakken van de gebieden van de vroegere Travancore, Kochi & Malabar koninkrijken. Het woord Ernakulam werd afgeleid van een Tamil-woord 'Erayanarkulam', wat betekent Lord Shiva's verblijfplaats.

   
   

Thekkady

Thekkady is het best bekend om zijn wilde dieren, is een must-see voor alle bezoekers van Kerala. De Periyar Lake ligt in het hart van het heiligdom, dat is een waar paradijs voor alle liefhebbers van de natuur. Gelegen binnen de grenzen van de West-Ghats in de zuidelijke Indiase deelstaat Kerala, Periyar National Park en Tiger Reserve is een van de meest fascinerende wildparken in de wereld.

   
   

Munnar

Munnar ligt in de glooiende bergen van de zuidelijke West-Ghats en is ongeŽvenaard onder de toeristische bestemmingen van Kerala. Haar onontkoombare natuurlijke schoonheid lokt scores van toeristen elk jaar uit niet alleen India, maar ook uit het buitenland. De belangrijkste hoogtepunten van Munnar zijn de opmerkelijke sfeer, weelderige groene thee tuinen, betoverende meren, dichte bossen en een koele gezond klimaat. Munnar ligt aan de samenvloeiing van drie bergbeekjes, Mudrapuzha, Nallathanni en Kundala.

   
 
 

Voor schoolreisjes, verblijven, vervoer in Rajasthan en andere delen van India

Contact: rajuindia@incrediblerealindia.com

 

 


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.