Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Over Raju India

Bookmark and Share

"Succes komt nooit als geschenk, heb je voor het worstelen. Ik heb gevonden succes door enkele van lifes ergste voorwaarden". Raju India

Geboren als de zoon van een Indiase legerofficier buiten Jaipur, heeft Rajendera Singh (India Raju) altijd geloofd dat een goed mens en doen goed voor anderen zal goed op zich. Raju loopt al meer dan 16 jaar ongelooflijke echte India Tours, maar het is niet de weg die hij had verwacht.

Raju van formele opleiding is in de elektrotechniek. Na zijn studie worstelde Raju om een baan te vinden. Raju toen 21, zijn vader trok zich terug uit het leger en besloot om te beginnen een transport bedrijf met een partner. Dit bedrijf is jammerlijk mislukt. "We hadden een groot verlies in dat bedrijf vanwege onze onschuld; We hadden geen zakelijke achtergrond dus waren niet deskundigen in wat het betekent om een bedrijf te runnen. Mijn familie had verloren alles. Na dit incident werd mijn vader erg onzeker. Hij verloren had zijn hoop en dromen; Er was niets op dit moment met uitzondering van de hulp van God."

Vanwege deze business vervoer had Raju geleerd om te rijden een auto, dat een moeilijke vaardigheid in India is. Raju besloten om te rijden een taxi voor een reisbureau als de laatste hoop voor zijn familie om te overleven. Het was echter zeer moeilijk voor Raju rijden van een taxi in zijn stad van Jaipur als gevolg van die deel uitmaken van de Warrior kaste (high society), waar een taxi driver niet een respectabele beroepsgroep is. "De meeste van mijn vrienden die speelde met mij in mijn kinderjaren gestopt om te praten met mij."

In 1992 besloten Raju om naar Delhi te ver weg van zijn samenleving oog werken. Met geen geld van zijn eigen, en geen geld van zijn familie geleend Raju 2000 roepies (bijna $70 op het moment) en een tank van gas om te kunnen werken als taxichauffeur. Dit was het begin van zijn carriŤre in de toeristische sector.

In het begin was het zeer moeilijke leven in Delhi. Raju woonde off van minder dan een dollar per dag, het verzenden van geld aan zijn familie als hun enige middel van financiŽle steun. "Dat moment was echt moeilijk omdat ik nooit had geleefd zonder mijn familie. Ik voelde me erg eenzaam in Delhi. Soms werd ik behandeld door de lokale bevolking en politie als ik kwam uit een vijandelijke land. Ik was te klein in deze grote wereld zonder enige begeleiding. Het was niet zo gemakkelijk om mezelf in deze onbekende markt."

Voor de eerste maand opdagen Raju bij een reisbureau elke dag, zitten en wachten op een baan. "Het was onmogelijk voor mij om terug te gaan thuis zonder geld, ze waren in slechtere conditie dan me. Met de dag voelde ik meer en meer hopeloos dat ik niet zou kunnen om werk te vinden."

Raju eindelijk een pauze. "Een dag, een van de mensen in het kantoor vroeg me of ik wil geven een rondleiding van Rajasthan. Was het echt onmogelijk voor mij om te geloven zijn woorden; Ik kon niet zeggen om het even wat aan hem. Hij vroeg me hoe veel ik zou aanrekenen voor een 15-daagse reis. Ik vertelde hem om me te betalen zoals hij wenste; Ze gaf me werk voor de komende 15 dagen. Ik ging in mijn auto, ik huilde veel, riep ik nooit zo veel in mijn leven voordat--het was tranen van geluk, ik was nooit zo blij voordat in mijn leven. Ik heb 12.000 roepies ($240) van het bedrijf en 8.000 ($160) roepies als tip. Het was mijn begin." Na dit was Raju staat terug te betalen de 2.000 roepie en de tank van gas die hij geleend.

Door Raju van 10 jaar als een toeristische taxichauffeur in Delhi verwierf hij ervaring en geografische kennis over het land reizen, maken van contacten en leren over de beste plaatsen om de bezoekers te nemen. Zijn volgende doorbraak kwam toen hij vijf mensen van Olesa (Spaans) toeristen op een tour, die zijn naam ingevoerd in een tour guide boek en een krant. Een andere Spaanse groep introduceerde hem bij de 'hi-tech wereld' en maakte een kleine webpagina voor zijn opkomende toerisme bedrijf. Raju was begint te worden op zijn eigen, succesvolle verkrijgen van toeristen uit Spanje door woord van mond in plaats van via een reisbureau.

Raju van business idee was heel anders dan andere grote agentschappen. Hij besloot om toe te passen zijn overtuiging dat het goed voor anderen goed om zichzelf aan het ontwerp van zijn reisbureau brengt.

"Ik was een van de toonaangevende mensen in dit stuurprogramma Gemeenschap die het hele systeem van Indische toerisme echt veranderen. Voordat reisde toeristen in India alleen via de grote reisbureaus. Maar ik heb mijn eigen toeristische taxichauffeurs organisatie. We maakten geen gebruik van het systeem van de corrupte Commissie dat werden met behulp van zoveel andere agentschappen. We hadden een sterke waarden van goede service, hard werk en discipline. Vanwege deze overtuigingen konden we houden onze prijzen laag, uitstekende dienstverlening en concurreren met de grote reisbureaus. Soms mensen niet geloven dat we waren echt omdat onze prijzen zo goed waren!"

Door het woord van mond van vele tevreden klanten was Raju staat om genoeg klanten van Spanje om te beginnen te bouwen officieel zijn bedrijf. Hoewel business was moeilijk en zeer concurrerend op eerst Raju onderhouden een positieve vooruitzichten en bleef patiŽnt die goed om hem komen zou. "Ik houd geduld omdat ik weet dat dit begint en onze professionele services op systeemniveau ons zal blijken. Ik heb besloten om onze beste diensten en ik zeg altijd tegen klanten die als u tevreden bent gelieve te aan anderen vertellen als u niet tevreden bent kunt u me vertellen, dus we niet dezelfde fout weer herhalen zullen omdat we hier voor u en uw mensen en gezinnen zijn. "

Vandaag Raju woont met zijn vrouw en twee kinderen terug in zijn woonplaats van Jaipur. Ongelooflijke echte India Tours is een bloeiende en succesvolle business die nu klanten van over de hele wereld bedient, met inbegrip van heel Europa, de UK, Amerika, en Canada en natuurlijk, Spanje.

De vrede is op uw huis en in leven.

Alaina Appleman
Washington D.C., USA


Thanks Raju to give me opportunity to choose your business as a subject to give presentation in my university for my annual exams.

 

 

Reizen Naar India

Over Ons
Ons Team
Contact

Tags

ongeveer, reizen, reizen, agenten, exploitanten, organisatoren, agentschap, Noord, Zuid, india, Indiase, rajasthan, kerala, taj, mahal, toerisme


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.