Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Indiase Wildlife

Bookmark and Share

India is echt ongelooflijk, dat het is de hemel op aarde voor wildlife reis liefhebbers en fotografen. Met een beschaving is meer dan 5000 jaar oud, met vijf seizoenen elk jaar, met een festival elke dag, met ongelooflijke variŽteit van terrein met inbegrip van stranden op haar 7516 km kustlijn, met haar 89 nationale parken en 488 Wildlife heiligdommen, 26 geweldig World Heritage Sites, 13 Ramsar Sites (plus zes nieuwe) en 13 biosfeerreservaten, India inderdaad een paradijs. Naast haar birdsand dieren schept India ook van meer dan 20.000 soorten insecten, 2.000 soorten vlinder, 142 soorten kikkers en meer dan 700 soorten vissen.

Indiase Tiger Tour
GeŽerd met de titel van nationale dier, de Indiase tijger is het meest charismatische dier van India. De Indische Tiger is een van de vijf wedstrijden of ondersoorten gedistribueerd door AziŽ. Hoewel slank en elegant, zijn de tijgers enorm krachtig.

Tijgers lopen op de voorgrond pads van hun voeten, waardoor hun stride soepelheid en elasticiteit. Ze hebben flexibele voorpoten die kunnen draai naar binnen, zodat ze kunnen de prooi grijpen. Hun klauwen blijven ingetrokken totdat ze nodig zijn in de laatste momenten van de aanval.

Indiase Rhino
De Indische neushoorn ("rhino") heeft ťťn hoorn, en het heeft huid met losse plooien waardoor het gepantserde verschijnen. Deze kenmerken onderscheiden van de Afrikaanse (zwart-wit) neushoorns. Het weegt 1600 (female) - 2200 (mannelijk) kg (3500-4800 lb). De Indiase rhino geconstateerd van een aantal habitats, waaronder drassige laagland en reedbeds; hoog gras of bush met patches van savanne en occasionele beken en moerassen; dikke boom en struikgewas riverine bos; en droge, gemengd bos. De Indiase rhino eet voornamelijk gras, riet en twijgen, voeden meestal in de ochtend en avond. Het is meestal eenzame en besteedt langere liggend in water en wentelen in de modder.

Indiase vogels
India met meer dan 1250 soorten vogels, is een paradijs voor vogels kijken. Er zijn meer dan 925 fokken soorten (~ 920 inwoners). De Indiase vogels behoren tot 25 groepen 'Orders', die zijn verder verdeeld in 'Families', 'Subgroepen' en 'Geslachten' genoemd. Voor vogelen in India, 13 bio-geografische regio's kunnen worden afgebakend: Trans-Himalaya, westelijke Himalaya, oostelijke Himalaya, woestijn, semi-aride, de Gangesvlakte, Centraal-India, Deccan Plateau, West-Ghats, Oost-Ghats, North East, kusten en de Andaman Nicobaren. De blauwe pauw (Pavo cristatus), ook bekend als de blauwe Peacock, is de nationale vogel van India.

Indiase olifant
Olifanten zijn de grootste van alle zoogdieren op het land. De Indische olifant is kleiner dan de Afrikaanse olifant, maar het kan tot 11 meter hoog groeien en maximaal 5 ton wegen. De hersenen van de olifant is de zwaarste van alle land zoogdieren en kan wegen tot 5 Kg. olifanten hebben grote oren zijn bedekt met grijze harige huid en worden gekenmerkt door hun lange trunks die kunnen worden gebruikt in een aantal manieren met inbegrip van voor de ademhaling, te zuigen in water of voedsel, opheffen en objecten trekken, en dat getrompetter geluiden en andere geluiden voor communicatie. Alle mannelijke Indische olifanten hebben geen slagtanden. Olifanten die grote slagtanden hebben zijn gejaagd door stropers die voor hun ivoren slagtanden zoeken. De slagtanden, die een verlengde snijtanden, worden gebruikt voor graven.

Indian Wildlife in India - Tiger, Rhino, nationale parken, wildreservaten, heiligdom, safari, reizen, reizen, pakketten, plannen, route, indian, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen , pakketten, plannen, safari's, Tiger, neushoorn, nationale parken, wildreservaten, heiligdom, safari, route

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen, Safari's, route Indische Wildlife in India - Tiger, Rhino, nationale parken, natuurreservaten, heiligdom, safari, tours, reizen, pakketten, plannen, route, Indische, luxe, middellange, begroting, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen, Safari, tijger, rinoceros, nationale parken, dieren in het wild behoudt zich, heiligdom, safari, route


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.