Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Gastgezin accommodatie met Indiase familie

Bookmark and Share

Homestay in India zou kunnen zo interessant als het reizen naar dit ongelooflijke land zijn. Reizen gemakkelijk gemaakt uw online travel mentor vitrine enkele van de beste en waard ervaren erfgoed huis blijft in India. Het concept van thuis blijven wordt beschouwd als het beste alternatief voor hotelaccommodatie in de gastvrijheidsindustrie. Home stay helpt die je land, mensen, cultuur en keuken van elke plaats in zijn ongerepte elementen in tegenstelling tot de hotelaccommodatie tegenkomt. Deze woningen hebben hun eigen geschiedenis en de verhalen te vertellen, uitgevoerd door de gezinnen die hebben geŽrfd, de cultuur en gastvrijheid. Er zijn zo veel voordelen van homestay in India. U kunt zie hieronder...

Kerala homestay tour
De hoogtepunten van Kerala verblijf in gastgezinnen te geven u die authentieke smaak van hoe gezinnen in deze fascinerende Zuid Indiase staat leven ervaren.

Deze tour Kerala homestay geeft u een kans om te genieten van de gastvrijheid van diverse families in Kerala en genieten van prachtige thuis gekookt voedsel.

Homestay in Goa
Meer dan sommige exotische stranden, Goa is over gooien voorzichtigheid aan de wind en onderdompelen in de onconventionele. Deze Ibiza van India is een van de heetste bestemmingen voor Boheemse raves, die sommige avant garde eetgelegenheden hebben gegooid. Met een geschiedenis zoals overgrote als de zee zelf, kan de Portugese invloed worden gevoeld overal in Goa, in de kerken en kapellen en ongebroken zon doordrenkte stranden.

Voordelen van gastgezinnen in India
Er zijn een aantal redenen waarom verblijf bij een gastgezin voorkeur zijn kan voor een verblijf in een hotel. De voordelen van gastgezinnen in India omvatten:
  • Kenmerkende en karakteristieke accommodaties --moe van steriele hotels? Er is geen betere manier om de ongelooflijk diversiteit en charme van India dan op een homestay ervaring. De opties zijn bijna eindeloos en omvatten plantage bungalows, historische havelis (herenhuizen), en externe landelijke huisjes.

  • Gepersonaliseerde Service --In tegenstelling tot een hotel, een homestay meestal heeft slechts een paar kamers. De familie die er woont het loopt, en fungeert als host. Dit garandeert dat gasten veel persoonlijke aandacht ontvangen. U kunt zo weinig of zo veel tijd doorbrengen met het gastgezin als u nodig hebt. Sommige gasten kiezen alleen om te dineren met hen, terwijl anderen uren chatten met hen. Ongeacht, is verblijf bij een Indiase familie de makkelijkste manier om uit te vinden over de Indiase cultuur en manier van leven. Veel gasten en gastheren vinden dat ze binding met elkaar zoveel, dat ze in contact blijven lang na de vakantie voorbij is.

  • Lokale kennis --de rijkdom van informatie die de gastheren hebben over hun omgeving maakt beslissen wat te zien en te doen een briesje. Dergelijke lokale kennis is zeer nuttig in het krijgen van het meeste uit uw bezoek. Veel hosts zijn graag hun gasten laten hun lokale gebied, hen te voorzien van waardevolle inzichten die gewoon niet beschikbaar zijn uit een gids boek.

  • Thuis gekookt voedsel --er is een enorm verschil tussen de Indiaas eten geserveerd in restaurants en hotels, en het voedsel dat wordt gekookt in een Indiase huis. Door het verblijf in een homestay, zult u kunnen proeven van de authentieke Indische thuis gekookt voedsel, gemaakt op bestelling. Het is een stuk lichter, en heeft meer variatie en smaak dan restaurant food. Sommige gastgezinnen zelfs hun gasten verwelkomen in hun keuken, en laat ze kijken en deelnemen aan het kookproces.

  • Unieke activiteiten --als een gast op een homestay, is de focus op u, en uw houdt en voorkeuren. De hosts zijn meestal zeer opvang en zal zetten heel wat inspanning in het regelen van activiteiten die voor u van belang zijn. Deze activiteiten zullen variŽren afhankelijk van de locatie. Verkennen een koffieplantage in Coorg, kijken naar een wedstrijd polo in Rajasthan, Noord-India, dorp bezoeken, picnics hoeden dieren in afgelegen en tempel tours zijn slechts enkele van de opties. Gasten zijn vaak uitgenodigd voor bruiloften, of andere festivals die gebeuren, ook.

Gastgezin met Indiase familie - in Kerala, Goa, unieke avontuur, ervaring, reizen, reizen, pakketten, plannen, route, indian, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen, gastgezin, Indische familie, Kerala, Goa, de route

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen, Safari's, route Homestay accommodatie met Indische familie - in Kerala, Goa, unieke avontuur, ervaring, reizen, reizen, pakketten, plannen, route, Indische, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen, homestay accommodatie, Indiase familie, kerala, goa, route


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.