Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Indiase bedevaart / religieuze toerisme

Bookmark and Share

Bedevaart door de eeuwen heen is een belangrijk onderdeel van elke religie. Hij spreekt de inzet en de wens van een persoon worden omgevormd tot de "Vibes" van een heilige plaats. Het is een daad van ons geloof in God en een gevoel van onze afhankelijkheid van de bevoegdheden van de Almachtige. India is bekend als het land van dharma. Het is een land van diverse religies weerspiegeld door de overvloed aan tempels aanwezig hier. India is een land waar spiritualiteit is niet beperkt tot de tempels, moskeeŽn en kerken, in feite is de vitaliteit van de natie.

Als een conflux van verschillende religies, heeft India pelgrims van over de hele wereld aangetrokken. Hoewel het hindoeÔsme is de oudste godsdienst in India, het is de geboorteplaats van verschillende godsdiensten zoals Boeddhisme, JaÔnisme, Sikhism en Soefisme, en altijd heeft ingenomen met andere religies gebracht door verschillende culturen in het land. India is thuis van vele heiligdommen van grote religies van de wereld. Er is waarschijnlijk meer diversiteit van religies en sekten in India vervolgens ergens anders op de planeet. HindoeÔsme, Islam, Christendom, boeddhisme, jainisme en Sikhisme alle hebben plaatsen van aanbidding en heilige plaatsen in India.

Hindoe bedevaart
Sommige van de heiligste plaatsen van Noord-India zijn de besneeuwde bergen van waterkoker, Kedarnath en Amarnath. In het centrale deel liggen Varanasi, Prayag, waar de Kumbh Mela is gehouden en Mathura, de geboorteplaats van Lord Krishna. In het oosten ligt Puri, beroemd om de Jagganath tempel. In het zuiden zijn Rameswaram en Kanyakumari ligt in het westen.

Sikh bedevaarten
De Sikh-Gemeenschap is bekend om zijn gevoel van broederschap en fellowship, een feit dat wordt weerspiegeld in haar bedevaartsoorden. De gouden tempel, gelegen in Amritsar is de heiligste schrijn van de sikhs in India. Een andere heilige plaats is de Anandpur Sahib, waar Goeroe Gobind Singh de broekspijpen Khalsa of de 'pure sekte"in het jaar 1699 opgericht.

Boeddhistische Bedevaarten
Boeddhistische bedevaartsoorden in India kunnen worden gevonden in de staten Bihar, Uttar Pradesh anh Laddakh. Bodh Gaya is een plek waar Gautam Buddha bereikt opperste verlichting en is een must bezoek voor elke persoon van toewijding. De Mahabodi tempel gelegen hier is een architectonische wonder. Vaishali is een andere plaats van belang voor de boeddhisten.

Jain bedevaarten
De Jain tempels in India zijn hier een mooi voorbeeld van de Jain kunst en cultuur. Het monumentale beeld van Bahubali bij Sravanabelagola in de zuidelijke Indiase staat Karnataka is een van de belangrijkste bedevaartsoorden van Jain. De Dilwara tempel op Mount Abu in Rajasthan is een andere belangrijke site die een mooi voorbeeld van de Jain-architectuur is.

Bedevaart Tours

Devi van de Vaishno Tour
Vaishno Devi Tour is de meest gewilde hindoe pelgrimstocht voor de Noord-Indianen. Het is een eersteklas bestemming in een religieuze India tour. Duizenden volgelingen, van ver en breed bereiken Jammu en Kasjmir te vangen een glimp van Mata Vaishno Devi en zoeken hun zegen. Zo, is het de heiligheid Vaishno Devi heeft dat de nummers elk jaar blijft toenemen.

Shirdi Sai Baba Tour
Shirdi, is ongeveer 296 km (ongeveer 6 uur rijden) van Mumbai een kleine stad in de staat Maharashtra in het westen van India. Met een bevolking van 26,169 is Shirdi in principe een religieuze toeristische centrum. Duizenden pelgrims kudde naar Shirdi. Er zijn verscheidene centra van toeristische attracties in Shirdi, een gerespecteerde plaats van hindoe bedevaart in India.

Amarnath Yatra Tour
Amarnath is 145kms ten oosten van Srinagar in Kasjmir. In Amarnath, is er een ijs Shiva-linga dat verandert van grootte als per de seizoen en als de maan wassen en wanes, het wordt groter en kleiner. De linga is op de volle maan dag ongeveer 6 ft hoog. Linga is op de volle maan dag van juli-augustus (Sravana) de Siva van maximale hoogte. Elk jaar, op deze dag is er een festival.

Char Dham Tour
Gelegen in de hoge en machtige toppen van de Himalaya, zijn de vier meest heilige bedevaartsoorden in India-Gangotri, Yamunotri, Sri Badrinathji en Sri Kedarnathji. Samen, worden zij genoemd de Char Dham of de vier hindoe bedevaartsoorden. Bekend als "Kedarkhand" in de oude Hindoe geschriften, voor eeuwen.

Religieus toerisme in India - bedevaart, heilige plaatsen, unieke avontuur, ervaring, reizen, reizen, pakketten, plannen, route, indian, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen , safari's, religieus toerisme, heilige plaatsen, india bedevaart, de route

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen, Safari's, route , Religieus toerisme in India - bedevaart, heilige plaatsen, unieke avontuur, ervaring, reizen, reizen, pakketten, plannen, route, Indische, luxe, middellange, begroting, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, tours, reizen, pakketten, plannen, Safari's, religieus toerisme, heilige plaatsen, india bedevaart, route


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.