Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Unieke dorp ervaring

Bookmark and Share

Dorpen zijn overvloedig in verfrissend groen, openheid, verse natuurlijke airs pastorale schoonheid en ontroerende en winsome rustieke eenvoud. Ver weg van de drukte van verstopte steden leven, en vervuilde lucht & ambiance, dorpen bieden verse geruststellend winden, weelderige openheid en aangename & rustgevende eenzaamheid. Het dorp toerisme is dus een noodzakelijk middel voor uw vakantie op vreedzame wijze, in eenzaamheid, of in interactie met candid dorpelingen.

Indiase stadbewoners verwijzen vaak nostalgisch naar "eenvoudige dorpsleven." Stad kunstenaars portretteren kleurrijk garbed dorp vrouwen sierlijk uitvoering water potten op hun hoofd, en schrijvers beschrijven afgelegen platteland woongebieden overwinningstoespraak door de complexiteit van de moderne stedelijke beschaving. Sociale wetenschappers uit het verleden schreef van Indiase dorpen als vrijwel zelfvoorzienend gemeenschappen met weinig banden met de buitenwereld.

Rajasthan
Welkom bij Rajasthan, India's meest culturele en historische plek. Sommige tijden weg van de drukke en hectische stadsleven doorbrengen en zie de kleurrijke en traditionele levensstijl van haar dorpen. De dorpen van Rajasthan houden hun eigen afzonderlijke charme. Al deze dorpen zijn verre van elke attractie van paleizen, tuinen of ruige forten maar nog steeds hebben een speciale aantrekkingskracht van hun eenvoud en Indiase traditie. Deze dorpen vertegenwoordigen het leven van Rajasthan op haar meest elementaire. Camel ride is speciaal aanbevolen om de verschillende kleuren van de dorpen in Rajasthan.

Himachal Pradesh
Plattelandstoerisme in Himachal Pradesh bestaat uit de kleine dorpen, die sinds leeftijden dankzij hun eenvoud en afstandelijkheid, zijn de favoriete bestemmingen van alle toeristen die willen genieten van een onconventionele verblijf in Himachal Pradesh. De meest illustere dorpen die de onderscheidingen heeft gewonnen zoals heritage village is Paragpur - Garli, terwijl Naggar en Rukhala tussen de andere bestemmingen die nog moeten worden verkend. Kom naar Himachal Pradesh en ontdek de landelijke charme die in de afgelegen dorpen en steden ligt.

Kerala
Als u naar voren in uw comfortabele auto reist, achteruit in de tijd reizen naar plaatsen waar de manier van leven is niet veranderd en waar alles is nog steeds met de hand gebouwd, met de hand gemaakt en met de hand gemaakt. Bezoek mensen onaangeroerd door de westerse idealen, computers of moderne "voorzieningen".

In de dorpen van Kerala kunt u genieten van echte Indiase gastvrijheid, waar de gast god is. De kleuren van de tulbanden en de sari's van de vrouwen staan in schril contrast tot de vaak uitgedroogd achtergrond van het landschap.

Punjab
Een reis in het hart van de Sikh land wordt weerspiegeld op de uitzicht van het dorpsleven. Een dag begint met het blazen van de schelp door het dorp priester uit het dorp heiligdom gevolgd door recitatie van de ochtend gebed van de Heilige Schrift. Zo onthult de schoonheid zelf aan de eerste stralen van de dag. Amritsar is zowat een ideale plek om te maken een uitvalsbasis voor bezoeken aan landelijke Punjab en hebben een idee van de manier van leven van de staat die is misschien wel de meest welvarende in India en produceert bijna de helft van het land voedsel graan.

Unieke Village Experience Tours in India - indian, luxe, unieke, woestijn, wild, unieke avontuur, ervaring, reizen, reizen, ervaringen, pakketten, plannen, safari's, route, indian, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen, safari's, route, Rajasthan, Himachal, Kerala

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen, Safari's, route Unieke Indiase dorp ervaring reizen in India - rajasthan, himachal, kerala, punjab, unieke avontuur, ervaring, reizen, reizen, pakketten, plannen, route, Indische, luxe, gemiddeld, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, tours, reizen, pakketten, plannen, Safari's, route, rajasthan, himachal, kerala


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.