Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Kameel Pushkar Fair - beurzen en Festivals in India

Bookmark and Share

Pushkar ka Mela, Pushkar Fair, is ook bekend als's werelds grootste kameel beurs in de heilige stad van Pushkar in Rajasthan gehouden. Pushkar Fair is ongetwijfeld de grootste kameel Wereldtentoonstelling en het maakt het ook's werelds grootste vee beurs in het algemeen. Competities zoals de "Matka Phod", "snor" en "bruids concurrentie" zijn de belangrijkste attracties van deze beurs, die trekt duizenden toeristen. Een spot iemands vakantie in India, gastheren het festival ongeveer 50.000 kamelen die zijn verkocht, ingericht, geschoren en reed. Van een loutere 14.000 een massale 200,000! Dit is hoe de bevolking van Pushkar zwelt tijdens de Pushkar Fair.

Speciale attracties
De schilderachtige lake van Pushkar is gelegen in een vallei net ongeveer 11 kilometer ten noordwesten van Ajmer, omgeven door heuvels aan drie zijden en zandduinen op de vierde. Pushkar vormt een fascinerende locatie en een passend bij achtergrond voor de jaarlijkse religieuze en eerlijke vee. Tulband hoofden van mannen, en kleurrijke sluiers en rokken van de vrouwen, brengen leven de dorre desertscape. Het dorp vrouwen jurk in hun beste kleurrijke kleding en opschik voor de vijf-daagse mela.

Net als Varanasi is Pushkar een van de heilige plaatsen voor de hindoes, met 400 tempels waarvan de belangrijkste is gewijd aan Lord Brahma - de Schepper van het universum. TweeŽnvijftig ghats binden het meer. Tijdens de dagen van de mela, is het anders rustige meer overspoeld met religieuze hartstocht. Duizenden volgelingen verzamelen te nemen een duik, sadhus stammen af van de Himalaya en mensen bidden voor de zaligheid aan het geluid van verzen uit de Heilige Schrift, die de lucht vullen.

Mensen menigte in de namiddag, het stadion waar kamelen, paarden en koeien zijn paradeerden en reed. Kamelen worden gekocht en verkocht tijdens de beurs Pushkar.

Op de weg, zijn kraampjes van alle soorten ingesteld om te verkopen een overvloed van items. Bijna elk huishouden is betrokken bij hen instellen als de lokale bevolking proberen te kapitaliseren op de massale toestroom van mensen. Het is onmogelijk om te rijden rond vanwege de grote menigten. Ofwel u huren een kameel of u lopen. In dit aspect is het echt een landelijke bazaar.

Een interessant onderdeel van de Pushkar Fair is de massale handel van kamelen. Natuurlijk, vee en andere dieren worden ook verhandeld, maar het is kamelen die midden op het podium op Pushkar houden. Kameel-handelaren en dorpsbewoners van km convergeren weg naar Pushkar met hun groene beesten. Meer dan 25.000 kamelen (aan de conservatieve kant) worden verhandeld; het maken van deze werelds grootste kameel eerlijke.

Aangezien Pushkar een religieuze plaats alcohol is en niet-vegetarisch voedsel is verboden.

Pushkar Fair - rituelen en tradities
Deze vijf dagen zijn een periode van ontspanning en vrolijk te maken voor de dorpelingen, ondanks het feit dat de drukste voor hen, want dit een van de grootste beurzen van het vee in het land is. Dieren, voornamelijk kamelen, zijn uit km rond gebracht. Handel is levendig als verscheidene duizend hoofden van vee uitwisseling handen. Alle de kamelen worden gereinigd, gewassen, versierd, sommige interessant aan formulier patronen worden geschoren en speciale kraampjes zijn ingesteld verkopen opschik en sieraden voor de kamelen. Kamelen op de Pushkar fair zijn ingericht met grote zorg. Ze dragen sieraden van zilver en parels. Er zijn zilveren klokjes en bangles rond hun enkels die jingle-jangle wanneer ze lopen. Een interessante ritueel is de piercing neus van een kameel.

Races en wedstrijden worden georganiseerd. Kamelen lope over het zand soms gooien hun renners aan de enorme zandvlakten, temidden van cheers en hoongelach van duizenden toeschouwers. Een interessant evenement is de kameel schoonheidswedstrijd, waar ze zijn versierd en geparadeerd. De kamelen gladstrijken voordat de menigte, genieten van elk moment van de aandacht die ze krijgen.

Het is van mening dat alle goden voor vijf dagen per jaar, bezoek Pushkar en de Vroom zegenen. Dit is goed voor het ongelooflijke aantal volgelingen die kudde naar het meer hun zonden weg te wassen.

Pushkar Kameel Fair, Pushkar, Rajasthan - beurzen en festivals in India - unieke avontuur, reizen, ervaringen, reizen, pakketten, plannen, route, indian, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, reizen, reizen, pakketten, plannen , beurzen en festivals, Pushkar Kameel Fair, Pushkar, Rajasthan, de route

 

Beurzen en Festivals in IndiŽ

Buddha Purnima
Durga Pooja Navratra
Vijayadashmi
Holi - Festival van Kleuren
Teej - Festival van Vrouwen
Olifant Festival
Onam in Kerala
Kumbha Mela
Deepawali - Festival van Verlichting
Gangaur in Jaipur
Makar Sankranti
Pushkar Kameel Fair
Nagaur Rundvee Fair
Zomer Festival in Mount Abu
Jaisalmer Woestijn Festival
Internationale Vliegers Festival
Pongal Festival
Magh Bihu Festival
Mamallapuram Festival
Kolkata Festival
Modhera Dance Festival in Gujarat
Bikaner Kameel Festival
Baneshwar Fair
Taj Mahotsav - Agra
Konark Festival in Orissa
Khajuraho Dance Festival
Khatushyam Ji Fair
Rangoli Bihu in Assam
Champakulam Roeiwedstrijd in Kerala
Guru Purnima
Amarnath Yatra
Ganesh Chaturthi
Onafhankelijkheidsdag Dage
Raksha Bandhan
Janmashtami
Nehru Trophy Roeiwedstrijd in Alleppey, Kerala
Ganga Mahotsav
Chandrabhaga Fair
Christmas
Chennai Dance Festival
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen, Safari's, route Pushkar Kameel eerlijke, Pushkar, Rajasthan - beurzen en Festivals in India - unieke avontuur, reizen, ervaring, tours, pakketten, plannen, route, Indische, luxe, middellange, begroting, goedkoop, unieke, avontuur, reizen, reizen, pakketten, plannen, beurzen en festivals, Pushkar Fair Kameel, Pushkar, Rajasthan, route


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.