Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Kerala Ayurveda en Spa Toerisme

Bookmark and Share

Met het soort meeste mensen leiden vandaag levensstijl, zijn stress en spanning geworden steeds meer overheersende. Het moderne systeem van medicatie heeft slechts ten dele het doel van de verlichting van de problemen van mensen gediend. Temidden van dergelijke omstandigheden, heeft het oude systeem van genezing dook als een immens populair middel om te genezen een gehele partij van moderne problemen. Kruiden-behandeling, yoga & meditatie, stoombad en massagetherapieŽn hebben bewezen hun geloof telkens weer als effectieve middelen voor de behandeling van het probleem van de mensen.

Ayurveda en spa toerisme in India brengt u naar de mooie plaatsen in het land waar de opgeleide en deskundige handen zal werpen een magische spreuk en niet alleen uw fysieke problemen, maar ook een heleboel geestelijke spanningen weg te nemen. Het is een reis waar u zal het niet erg uitgaven paar extra bucks te krijgen een gemoedsrust en ontspanning van lichaam.

Volgens Ayurveda, is het structurele aspect van ieder individu gemaakt omhoog van vijf elementen - aarde, water, vuur, lucht en ruimte. Het functionele aspect van het lichaam wordt geregeld door drie biologische vloeistoffen. Traditionele technieken en processen worden gebruikt voor het bereiden van de medicijnen thuis, terwijl bepaalde bedrag van mechanisering onvermijdelijk voor grootschalige productie gebruikt is.

Ayurveda In India
Inheems in India, Ayurveda is de oude geneeskrachtige vorm, ontwikkeld tijdens de Vedische tijden, ongeveer 5000 jaar geleden. Het woord 'Ayur' betekent leven, terwijl 'Veda' wetenschap betekent. Ayurveda betekent dus letterlijk de 'Science of Life'. Het is niet alleen een geneeskrachtige systeem, maar ook een manier van leven. Ayurveda behandelt de zowel fysieke als geestelijke gezondheid. De geneeskrachtige vorm wordt beheerst door de wetten van de natuur, die suggereren dat het leven een combinatie van de zintuigen, geest, lichaam en ziel is. Volgens de wetenschap van het leven omvat het structurele aspect van ieder individu vijf elementen - aarde, water, vuur, lucht en ruimte.

Terwijl het geven van Ayurvedische behandeling aan een persoon om te genezen van een bepaalde ziekte, is het fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn in aanmerking genomen.

Spa In India
Hedendaagse omgeving creŽert grote hoeveelheden van verontreinigende stoffen. Dientengevolge, accumuleren individuen grote hoeveelheid giftige stoffen in hun lichaam. Als links in de weefsels en de bloedbaan, beginnen deze toxines te genereren van ziekten in het menselijk lichaam. Deze stijgende trend van ziekten heeft geleid tot de populariteit van Spa tours in India als een van de beste thema reizen reizen in India. De Spa tours in India helpen u elimineren deze toxines door een combinatie van massage, kruiden sauna's, speciale voeding en voedingsgewoonten, milde vasten en therapie van de dubbelpunt.

De speciale massage in de Spa Tour heeft de neiging om uit te werpen de toxinen uit uw weefsels. Tijdens de speciale massage, bepaalde punten van energie blokkades, bekend als Marma punten (vergelijkbaar met Acupressuurpunten) zijn opgehelderd.

Kerala Ayurveda en Spa Toerisme - behandeling, massages, kruidengeneesmiddelen, cursussen, unieke avontuur, ervaring, reizen, reizen, pakketten, plannen, route, indian, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, reizen, reizen, pakketten, plannen, Kerala, ayurveda, spa, toerisme, behandeling, massage, kruidengeneesmiddelen, cursussen, route

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, medium, budget, goedkoop, unieke, avontuur, woestijn, wild, reizen, reizen, pakketten, plannen, Safari's, route Kerala Ayurveda en Spa Toerisme - behandeling, massages, kruidengeneesmiddelen, cursussen, unieke avontuur, ervaring, tours, reizen, pakketten, plannen, route, Indische, luxe, middellange, begroting, goedkoop, unieke, avontuur, reizen, reizen, pakketten, plannen, kerala, ayurveda, spa, toerisme, behandeling, massage, kruidengeneesmiddelen, cursussen, route


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.