Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Tempel Tour van Zuid-India - 11 dagen

Bookmark and Share

Tempel Tour van Zuid-India - 11 dagen


Chennai Ľ Kanchipuram Ľ Mahabalipuram Ľ Pondicherry Ľ Thanjavur Ľ Tiruchirapalli Ľ Madurai Ľ Rameshwaram Ľ Kanyakumari Ľ Trivandrum


Dag 01: Chennai
Chennai is de hoofdstad van Tamilnadu beschouwd als gateway van Zuid-India, National Art Gallery en Museum met een mooie collectie van oude schilderijen, Fort St. George, St. Mary's Church, Marina Beach (de tweede langste in de wereld), San Thome kathedraal en Mylapore Shiva Temple zijn de belangrijkste belangrijkste attractie van deze stad.

Dag 02: Kanchipuram - Mahabalipuram 60
Een van de zeven heilige steden van India ook beroemd om zijn hand geweven zijde stoffen, bezoek Kailashnatha tempel, Ekambareswara tempel die gewijd is aan Shiva. Dit is een van de grootste tempel die betrekking hebben op negen hectare land. Later vertrekken naar Mahabalipuram check in het hotel en ontspannen.

Dag 03: Mahabalipuram
De belangrijkste attractie van deze stad is ook bekend als de tweede pagodes, zijn prachtige monolithische monumenten en stenen sculpturen. Alle belangrijke monumenten zijn de vijf Rathas, de bas-reliŽf op een reusachtige rots volksmond bekend als Arjuna van boetedoening, Mahisasura Madapam en de kust tempel.

Dag 04: Pondicherry 134Kms
Pondicherry die vroeger een Franse kolonie was vestigde zich in het begin van de 18e eeuw. Hier de belangrijkste attractie is de Aurobindo Ashram die in 1926 door Sri Aurobindo opgericht werd. De ashram is ťťn van de meest populaire in India met westerns en is ook een van de meest welvarende. Bezoek Pondicherry museum and sculpture gallery een uitstekende collectie van artefacten.

Dag 05: Tanjore 183Kms
Tanjore is de literaire en religieuze centrum van Zuid-India. De gevierde Brihadeshra van de tempel gebouwd door de koning van het Chola tijdens de 11e eeuw is de grote attractie. De Saraswati Mahal bibliotheek, met een zeldzame verzameling van boeken en manuscripten op papier en palm verlaat.

Dag 06: Tiruchirapalli 54Kms
Trichy de rots fort is ook bekend als land mark van Trichy met Ganesh tempel op de top. Bezoek Rock Fort tempel in Trichy en de Sri Ranganathaswamy tempel in Srirangam deze prachtige tempel complex wordt omringd door zeven concentrische muren met 21 Gopurams.

Dag 07: Madurai 128Kms
Een van de oudste steden in Zuid-India het is beroemd voor zijn 1000 Meenakshi tempel pilaren. U kunt ook nemen om de speciale religieuze nacht ceremonie gehouden in de tempel. Een andere belangrijke attractie van deze stad is Thirumalai Nayak van Paleis en Gandhi Museum.

Dag 08: Rameshwaram 152Kms
Geheiligd door het epos van de Ramayana, is deze kust wijk ook een van de meest pittoreske plaatsen in de staat. De belangrijkste bezienswaardigheden in dit paleis zijn tempel van Ramanathaswamy en Dhanuskodi.

Dag 09: Kanyakumari 287Kms
Kanniyakumari - het land einde van India of het punt waar de drie zeeŽn elkaar ontmoeten, betoverende Kanniyakumari is een van de populairste toeristische plekken in de Zuid-India. Bezoek aan Vivekananda Memorial - gebouwd op de Vivekananda rots waar de charismatische en filosoof Swami Vivekananda mediteerde en getransformeerd hem.

Dag 10: Trivandrum 87Kms
Deze dag bezoek de Padmanabhaswamy tempel en de Suchindram tempel in Trivandrum beroemde. Ga verder voor de bezichtiging van Trivandrum in de volgende halve bedekking Napier Museum, Chitra Art Gallery en Padmanbhapuram Palace. Overnachting in het hotel.

Dag 11: Trivandrum
Trivandrum op juiste moment die zal je worden overgedragen naar Trivandrum luchthaven of railway station voor uw verdere reis terug naar uw huis bestemming. Tour eindigt.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

  • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens

  • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie

  • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

  • Vervoer in een exclusieve airconditioning auto voor de hele reis met chauffeur.

  • Alle heersende staat en regering belastingen die van toepassing zijn op accommodatie en vervoer.

  • Alle andere gespecificeerde onkosten

  • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden u bezoek met Un-limited kilometer.

  • Aanvullende mineraalwater tijdens de tour

Diensten niet inbegrepen

  • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Tempel Ronde van Zuid-India Travel Package Tour Plan, Reisschema - 11 dagen, Ronde van Zuid, Zuid-India dagen, india reispakket, Zuid-India reizen, reis plannen route, reizen pakketreis, pakketreis plan, Zuid-India tour, India Tour pakketten, reispakketten tempel, pakketten tempel tour, pakketten zuid-India, reispakketten zuiden, bezoek Kailashnatha tempel, india reispakketten, vakantiepakketten route, reizen vakanties vakanties, avontuurlijke reizen vakanties, goedkope avontuurlijke reizen, zuid-India te bezoeken. tempel India Travel

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middel, begroting, goedkoop, avontuur reizen vakanties, vakantie pakketten, route, tours plannen, wildlife, jungle safari's, spel, station, india reizen pakketten, Zuid-india, tour pakketten, tempel tour, Tour van de tempel van Zuid-India reis pakket, Tour Plan, Routebeschrijving - 11 dagen, tour van Zuid, Zuid-india dagen, reispakket van india, Zuid-india travel, tour plan route, reis pakket tour, tour pakket plan, Zuid-india tour, india tour pakketten, tour pakketten tempel, pakketten tempel tour, pakketten Zuid-india, reizen pakketten Zuid, bezoek kailashnatha tempel, india reizen pakketten, vakantie pakketten route, reizen vakanties vakantie, avontuur reizen vakanties, goedkoop avontuur reizen, Zuid-india bezoek, tempel india reizen


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.