Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Zuid-India met Taj Mahal - 18 dagen

Bookmark and Share

South India with Taj Mahal - 18 Days


New Delhi Ľ Agra Ľ Jaipur Ľ Mumbai Ľ Cochin Ľ Munnar Ľ Periyar Ľ Kumarakom Ľ Alleppey Ľ Kovalam Ľ Trivandrum


Dag 01: Delhi
Welkom bij India, U zal worden ontvangen door ongelooflijke echte India Tour Representatative Premium India Tour vertegenwoordiger op de internationale luchthaven en bijgestaan naar uw hotel. In het Hotel zal u een korte beschrijving van uw tour hebben en de vertegenwoordiger zal overhandigen aan uw documenten met betrekking tot de tour, 's nachts in het Hotel.

Dag 02: Delhi
Delhi, de hoofdstad van India heeft een fascinerende geschiedenis en een stimulerende aanwezig. Haar strategische locatie werd een van de voornaamste redenen waarom opeenvolgende dynastieŽn als hun zetel van macht kiezen. Old Delhi een bezoek aan het majestueuze Rode Fort, een wonder in rode zandsteen, Jama Masjid, Rajghat & een riksja rijden voorbij door de zilver straat in Chandani Chowk, de city tour blijft die betrekking hebben op New Delhi, een bezoek aan Rashtrapati View, India Gate, de tempel Laxmi Narayan, Humayun's Tomb, lotus Bhai de tempel, Qutb Minar, gevormd in de avond kunt u een bezoek brengen Zie speculatieve licht en geluid weergeven op het Rode Fort.

Dag 03: Agra
Voor degenen die willen te vallen in liefde met India bezoek beroemde wereld die beroemde Taj stad Agra, onderweg bezoek de Fatehpur Sikri, mausoleum van keizer Akbar gebouwd in 1492, na bezoek verder te rijden naar later genieten van city tour met een bezoek aan het Fort van Agra van waar men de meest bewegende weergave van de Taj kan krijgen van de kleine achthoekige toren in het Fort van Agra, die over de rivier Jamuna ligt, gevolgd door een bezoek aan Pearl moskee en het graf van Itamad-ud-Daula gebouwd door keizerin Noorjehan in geheugen van haar vader.

Dag 04: Fatehpur Sikri - Jaipur
Laat voor Jaipur onderweg bezoek die de verlaten Mughal stad van Fatehpur Sikri-gebouwd door keizer Akbar in 1569 was de oude hoofdstad van Moghals, die werd verlaten na 15 jaar als gevolg van de schaarste van water. Zie het sierlijke gebouw met inbegrip van de Jama Masjid, Tom van Salim Chisti, Mahal Panch, die zijn nog steeds bewaard in zijn originele glorie. Bij aankomst in Jaipur bezoek Birla tempel en een observatorium Jantar Mantar avond ter vrije besteding.

Dag 05: Jaipur
Verken de roze stad met een excursie naar Amber Fort, gelegen net buiten de stad; Geniet van de ervaring van de rit op een olifant terug naar en vanaf de bovenkant van de heuvel waarop het fort is gelegen. 'S middags bezichtiging van stad paleis in het hart van Jaipur staat bekend om haar mix van Rajasthani en Mughal architectuur. Later laat in de middag is vrij voor een bezoek aan de beroemde markten van textiel, Gems, tapijten en handwerk gehouden. Een bezoek kan ook Nahargarh Fort te zien dat het over de schijnwerpers verlicht.

Dag 06: Jaipur vlucht Mumbai
Mumbai stad is bekend als de zakelijke hoofdstad van India, dat de belangrijkste financiŽle en communicatie centrum van het land. Deze dag nemen volledige dag stadstour die betrekking hebben op toeristische bestemmingen zoals het strand Juhu, Gateway van India en Prins van Wales Museum.

Dag 07: Mumbai
Deze dagexcursie naar elephant cave, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland Elephanta is gelegen op 10 km van de Gateway of India. Er zijn verschillende rock gesneden tempels aanwezig in deze grotten, die zo oud als de 5e eeuw op de avond ter vrije besteding zijn.

Dag 08: Mumbai vlucht Cochi
De commerciŽle hoofdstad van Kerala ook beroemd voor zijn AziŽ's beste bewaard synagoge, de Nederlandse paleis en de oudste Europese kerk in India-de kerk van St. Francis waar Vasco-De-Gama oorspronkelijk werd begraven. Een ontspannen wandeling door het Fort Cochin, zoeken dicht kijkt ruggegraten visnetten. Bijwonen van de traditionele Kathakali dans show in de avond.

Dag 09: Munnar
Een van de meest populaire heuvel stations in India is gelegen aan de samenvloeiing van de drie bergstromen die de belangrijkste belangrijkste aantrekkelijkheid van deze plaats is Lock hart kloof een ideale plek voor avontuur, Eco-Point en Nyayamakad - is een land van adembenemende watervallen. Het water trapsgewijs naar beneden een heuvel op een hoogte van ongeveer 1600 meter.

Dag 10: Munnar
Overgaan tot volledige dag sightseeing, bezoek aan Anayirankal - It's een weelderige, groene tapijt van thee planten. Een reis op het prachtige reservoir is een onvergetelijke ervaring. De Anayirankal-Dam is omgeven door de Tata thee plantage en groenblijvende bossen. Pothamedu - biedt een uitstekend zicht op de thee, koffie en kardemom plantages in Munnar.

Dag 11: Periyar
Een van de beste game heiligdommen in India overgaan tot Periyar /Thekkady bij aankomst inchecken in het Hotel. Na korte vrije tijd gaan op een spel bekijken cruise op de Periyar meer gelegen binnen de wildlife sanctuary. Hier zult u kunnen zien een grote verscheidenheid aan wilde dieren, dat ook kan worden gespot, omvat wilde olifanten, apen, herten, wilde zwijnen en verschillende soorten vogels. Overnachten bij uw hotel.

Dag 12: Kumarakom
Kumarakom, een gezellig klein eiland net 16 kilometer ten westen van Kottayam in India's favoriete bestemming Ė Kerala, is bekend over de hele wereld voor haar exotische trekvogels, zelf duurzame eco-systeem en ziekenhuis op aankomst cheque in het hotel na het nemen van korte vrije tijd bezoek Kumarakom bird sanctuary op avond zien het adembenemende uitzicht op meer tijdens de zonsondergang laat een betoverd.

Dag 13: Alleppey
Deze dag beginnen de woonboot reis is de perfecte manier om ervaring de opstuwing lifestyle Kerala. De lange dag reis in de prachtige backwaters van Kerala is de enige manier om te ontdekken wat anders lijkt meer op een dichterlijke versie. De boot zal bereiken in het gebied dat gewoon adembenemend is. Het is ver buiten verbeelding dat hoe een hele leven wordt uitgevoerd over zowel de hoeken van de backwaters.

Dag 14: Kovalam
KOVALAM ten zuiden van Trivandrum, India's een van de beste stranden maar de favoriete gieter gat voor de reizigers in het zuiden van India. Het bestaat uit een aantal kleine, palmen omzoomde. Kovalam is begiftigd met ongewone schoonheid. De beschutte strand is ideaal voor zee zwemmen en is veilig zelfs tijdens de zwaarste weersomstandigheden, dag vrij om te ontspannen op het strand.

Dag 15: Kovalam
Dag vrij om te ontspannen op het strand

Dag 16: Kovalam
Dag vrij om te ontspannen op het strand

Dag 17: Kovalam
Dag vrij om te ontspannen op het strand

Dag 18: Kovalam - Trivendrum
Aan passende tijd zal u worden overgeplaatst naar Trivandrum luchthaven of railway station voor uw verdere reis terug naar uw huis bestemming. Tour eindigt.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

 • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens

 • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie

 • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

 • Vervoer in een exclusieve airconditioning auto voor de hele reis met chauffeur.

 • Alle heersende staat en regering belastingen die van toepassing zijn op accommodatie en vervoer.

 • Alle andere gespecificeerde onkosten

 • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden u bezoek met Un-limited kilometer.

 • Kathakali dans show in Cochin

 • Accommodatie in een exclusieve dubbele bezetting Houseboat

 • Alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) tijdens uw verblijf in woonboot

 • Complementaire thee/koffie met koekjes tijdens uw woonboot tour

 • Aanvullende mineraalwater tijdens de tour

Diensten niet inbegrepen

 • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Zuid-India met de Taj Mahal Noord-India Travel Package Tour Plan, Reisschema - 18 dagen, India met taj, Ronde van Zuid-, Taj Mahal noorden, india reispakket, Noord-India reizen, reizen pakketreis, pakketreis plan, vakanties vakantiepakketten, goedkope avontuurlijke reizen, avontuurlijke reizen vakanties, reizen vakanties vakantie, noord-India tour, tour-pakketten taj, rondleidingen en reizen, mahal Kerala backwaters, Taj Mahal Kerala, zuid-India noord, pakketten zuid-India, reispakketten zuiden, india reispakketten

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middel, begroting, goedkoop, avontuurlijke reizen, vakanties, vakantie pakketten, route, tours plannen, wildlife, jungle, Safari's, spel, station, india reizen pakketten, Zuid-india met de taj mahal, Zuid-india, Noord india, tour pakketten, taj mahal, backwaters van kerala, woonboot, Zuid-India met Taj Mahal Noord India reis pakket, Tour Plan, Routebeschrijving - 18 dagen, india met taj, tour van Zuid-, taj mahal Noord, india reispakket, Noord india reizen, reizen pakket tour, tour pakket plan, vakanties vakantie pakketten, goedkoop avontuur reizen, avontuurlijke reizen vakanties, reizen vakantie vakanties, Noord india tour, tour pakketten taj, reizen en reizen, mahal kerala backwaters, taj mahal kerala, Zuid india Noord, Zuid-india pakketten, reizen pakketten Zuid-, india reispakketten


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.