Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

Indië Reistips

Contacteer Ons

Grand Tour van Zuid-India - 26 dagen

Bookmark and Share

Grand Tour van Zuid-India - 26 dagen


Chennai » Kanchipuram » Mahabalipuram » Pondicherry » Thanjavur » Tiruchirapalli » Madurai » Periyar » Kumarakom » Alleppey » Cochin » Bangalore » Mysore » Hassan » Hospet » Hampi » Badami » Goa » Mumbai


Dag 01: Chennai
Is de hoofdstad van Tamilnadu beschouwd als gateway van Zuid-India, National Art Gallery en Museum met een mooie collectie van oude schilderijen, Fort St. George, St. Mary's Church, Marina Beach (de tweede langste in de wereld), San Thome kathedraal en Mylapore Shiva Temple zijn de belangrijkste belangrijkste attractie van deze stad.

Dag 02: Kanchipuram - Mahabalipuram 60
Een van de zeven heilige steden van India ook beroemd om zijn hand geweven zijde stoffen, bezoek Kailashnatha tempel, Ekambareswara tempel die gewijd is aan Shiva. Dit is een van de grootste tempel die betrekking hebben op negen hectare land. Later vertrekken naar Mahabalipuram check in het hotel en ontspannen.

Dag 03: Mahabalipuram
De belangrijkste attractie van deze stad is ook bekend als de tweede pagodes, zijn prachtige monolithische monumenten en stenen sculpturen. Alle belangrijke monumenten zijn de vijf Rathas, de bas-reliëf op een reusachtige rots volksmond bekend als Arjuna van boetedoening, Mahisasura Madapam en de kust tempel.

Dag 04: Pondicherry 134Kms
Pondicherry die vroeger een Franse kolonie was vestigde zich in het begin van de 18e eeuw. Hier de belangrijkste attractie is de Aurobindo Ashram die in 1926 door Sri Aurobindo opgericht werd. De ashram is één van de meest populaire in India met westerns en is ook een van de meest welvarende. Bezoek Pondicherry museum and sculpture gallery een uitstekende collectie van artefacten.

Dag 05: Tanjore
Tanjore is de literaire en religieuze centrum van Zuid-India. De gevierde Brihadeshra van de tempel gebouwd door de koning van het Chola tijdens de 11e eeuw is de grote attractie. De Saraswati Mahal bibliotheek, met een zeldzame verzameling van boeken en manuscripten op papier en palm verlaat.

Dag 06: Tiruchirapalli - Madurai 184Kms
Ga verder met Tiruchirapalli ook bekend als Trichy de rots fort is land mark van Trichy met Ganesh tempel op de top. Bezoek Rock Fort tempel in Trichy en de Sri Ranganathaswamy tempel in Srirangam deze prachtige tempel complex wordt omringd door zeven concentrische muren met 21 Gopurams.

Station blijven komen naar Madurai Madurai en inchecken in het hotel.

Dag 07: Madurai - Periyar 150Kms
Madurai één van de oudste steden in Zuid-India is beroemd om haar 1000 pilaren Meenakshi tempel. U kunt ook nemen om de speciale religieuze nacht ceremonie gehouden in de tempel. Een andere belangrijke attractie van deze stad is Thirumalai Nayak van Paleis en Gandhi Museum.

Verlof voor Periyar op aankomst cheque in het hotel.

Dag 08: Periyar
Periyar heeft een van's werelds meest fascinerende natuurlijke wildlife voorbehouden en geniet van de beste game heiligdommen in India varen op de lake Periyar en verkent het heiligdom op zijn best. Bezoek de spice plantages zoals kardemom, kaneel, peper, koffie en thee landgoederen. U kunt shop op de lokale markt.

Dag 09: Kumarakom 140Kms
Kumarakom, een gezellig klein eiland net 16 kilometer ten westen van Kottayam in India's favoriete bestemming – Kerala, is bekend over de hele wereld voor haar exotische trekvogels, zelf duurzame eco-systeem en ziekenhuis op aankomst cheque in het hotel na het nemen van korte vrije tijd bezoek Kumarakom bird sanctuary op avond zien het adembenemende uitzicht op meer tijdens de zonsondergang laat een betoverd.

Dag 10: Alleppey 60
Geniet van de boot rit op Lake Vembananad is de perfecte manier om ervaring de opstuwing lifestyle Kerala. De lange dag reis in de prachtige backwaters van Kerala is de enige manier om te ontdekken wat anders lijkt meer op een dichterlijke versie. De boot zal bereiken in het gebied dat gewoon adembenemend is. Het is ver buiten verbeelding dat hoe een hele leven wordt uitgevoerd over zowel de hoeken van de backwaters.

Dag 11: Kochi 62Kms
De commerciële hoofdstad van Kerala ook beroemd voor zijn Azië's beste bewaard synagoge, de Nederlandse paleis en de oudste Europese kerk in India-de kerk van St. Francis waar Vasco-De-Gama oorspronkelijk werd begraven. Een ontspannen wandeling door het Fort Cochin, zoeken dicht kijkt ruggegraten visnetten. Bijwonen van de traditionele Kathakali dans show in de avond.

Dag 12: Kochi - vlucht - Bangalore
Bangalore, de hoofdstad stad van Karnataka. Bezoek de beroemde Lal Bagh botanische tuin, bekend voor huisvesting een verscheidenheid van oude bomen, rozen, fonteinen, zwembaden en een assortiment van kruiden. Bezoek ook het Cubbon Park, Bull tempel en Mysore Arts en Crafts Centre tijdens het rijden door de Vidhan Soudha, een prachtige koloniale gebouw huisvesting de state legislature en secretariaat

Dag 13: Mysore 130Kms
Mysore bekend om zijn prachtige paleizen en majestueuze gebouwen, uitgestrekte tuin, glinsterende zijde en sandelhout, de 'stad Royale' altijd cijfers in de toerist route, onderweg bezoek Srirangapatnam - eiland Fort van Tipu Sultan. Bezoek Tipu het Zomerpaleis, moskee en Srirangapatnam tempel bij avond bezoek Chamundi Hill - zat een top van een heuvel-de 4,8 m hoge monoliet van Nandi en de gigantische Mahishasura standbeeld zijn toegevoegd attracties.

Dag 14: Mysore
Deze dag volledige dag sightseeing, bezoek Maharaja Palace, de kunstgalerie in de Jaganmohan paleis huizen. Later in de avond bezoek Brindavan tuin - de Krishna Raja Sagar na zon neer, wanneer muzikale fonteinen en gekleurde lampen deze plaats in een magische sprookjesland transformeren.

Dag 15: Hassan 161Kms
Ga naar Hassan onderweg bezoek Sravanbelgola een van de oudste en belangrijkste Jain bedevaart centra in India, en de site van de 17 m hoge status van Gomateshwara, zei aan's werelds hoogste monolithische standbeeld.

Dag 16: Hassan - Halebid - Belur - Hassan
Excursie naar Hoysala tempels van Halebid en Belur bezoek aan de tempel van de Hoysaleswara op Halebid die het meest opvallende voorbeeld is als Hoysala kunst en traditie. Bezoek de Channekeshava tempel op Belur.

Dag 17: Hospet / Hampi 362Kms
Hampi de wereld Heritage Centre is het mooiste en suggestieve van alle de ruïnes van Karnataka belangrijkste attractie van dit paleis is King's Palace, Mahanavami Dibba en Queen's Bad-dit structuur heeft een zeer duidelijke buitenkant, maar het interieur is verbluffend sierlijke, met sierlijke gewelfde gangen, projecteren balkons en lotus-vormige fonteinen.

Dag 18: Hospet - Hampi
Deze dag volledige dag sightseeing, bezoek aan Lotus Mahal deze visueel aantrekkelijke structuur heeft twee niveaus, met open paviljoens op de bodem en balkons hierboven. Een elegante voorbeeld van de fusie van de hindoeïstische en islamitische stijlen van architectuur, later op bezoek olifant Stables, Pushkarni en Hazara Rama tempel - dit was een Koninklijke tempel gereserveerd voor ceremoniële gebruiken.

Dag 19: Hospet – Badami 195Kms
Ga verder met Badami, halve dag sight seeing bezoeken aan Badami grotten-schilderachtig gelegen aan de monding van een ravijn tussen twee rotsachtige heuvels, North Fort - dit is de grootste behuizing, Banashankari - is een schilderachtige gehucht nemen de naam van de godin Banashankari. Gebouwd in de Dravidische stijl, is de tempel gewijd aan Banashankari, een vorm van Parvati.

Dag 20: Badami
Ga voor een dagexcursie naar Aihole en Pattadakal, Aihole - beroemd is als de wieg van Indiase tempel architectuur over 125temples heeft inclusief Lad Khan tempel, Drug (fort) tempel, Ravalphadi Cave Tempel, Konti tempel Complex, Meguthi Jain tempel zijn paar niet te missen. Pattadakal-een World Heritage center heeft 10 grote tempels die vroege Chalukyan het platform vertegenwoordigt.

Dag 21: Goa 345Kms
Laat voor Goa Goa aankomen en inchecken in prebooked hotel.

Dag 22: Goa
Vrije dag

Dag 23: Goa
Vrije dag voor individuele activiteiten

Dag 24: Goa - vlucht - Mumbai
Transfer naar het vliegveld van bestuur vlucht voor Mumbai. Mumbai en transfer naar hotel aankomen.

Dag 25: Mumbai
Excursie naar de grotten van Elephanta na een halve dag stadstour van Mumbai

Dag 26: Wijken van Mumbai
Transfer naar het vliegveld naar Bestuur vlucht terug home / verdere bestemming. Tour eindigt.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

 • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens

 • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie

 • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

 • Vervoer in een exclusieve airconditioning auto voor de hele reis met chauffeur.

 • Alle heersende staat en regering belastingen die van toepassing zijn op accommodatie en vervoer.

 • Alle andere gespecificeerde onkosten

 • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden u bezoek met Un-limited kilometer.

 • Kathakali dans show in Cochin

 • Accommodatie in een exclusieve dubbele bezetting Houseboat

 • Alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) tijdens uw verblijf in woonboot

 • Complementaire thee/koffie met koekjes tijdens uw woonboot tour

 • Aanvullende mineraalwater tijdens de tour

Diensten niet inbegrepen

 • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Grand Tour van Zuid-India, Kerala, Tamil Nadu reispakketten, Woonboot, Tours plannen, Route - 26 Dagen, Ronde van Zuid-, Kerala Tamil Nadu, India Kerala Tamil, Zuid-India Kerala, Tamil Nadu reizen, pakketten Grand Tour, woonboot tours plannen , pakketten woonboot tours, reispakketten woonboot, vakanties vakantiepakketten, avontuurlijke reizen vakanties, reizen vakanties vakantie, goedkope avontuurlijke reizen, zuid-India tour, reispakketten grote, india tour packages, india reispakketten

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middellange, budget, goedkoop, avontuurlijke reizen, vakanties, vakantie pakketten, route, tours plannen, wildlife, jungle safari's, spel, station, india reizen pakketten, grand tour van Zuid-india, Zuid-india, tour pakketten, Grand Tour van Zuid-India, Kerala, Tamil Nadu reizen pakketten, Houseboat, Tours plannen, Routebeschrijving - 26 dagen, tour Zuid-, kerala tamil Nadu, india kerala tamil, Zuid-india kerala, tamil nadu reizen pakketten grand tour, woonboot tours plannen, pakketten woonboot tours, reizen pakketten woonboot, vakanties vakantie pakketten, avontuurlijke reizen vakanties, reizen vakanties vakantie, goedkoop avontuur reizen, Zuid-india tour, reizen pakketten grand, india tour pakketten, india reizen pakketten


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.