Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Goddelijke Tour van Zuid-India - 16 dagen

Bookmark and Share

Goddelijke Tour van Zuid-India - 16 dagen


Chennai Ľ Kanchipuram Ľ Mahabalipuram Ľ Pondicherry Ľ Thanjavur Ľ Tiruchirapalli Ľ Madurai Ľ Kanyakumari Ľ Kovalam Ľ Alleppey Ľ Kumarakom Ľ Periyar Ľ Munnar Ľ Cochin


Dag 01: Chennai
Is de hoofdstad van Tamilnadu beschouwd als gateway van Zuid-India, National Art Gallery en Museum met een mooie collectie van oude schilderijen, Fort St. George, St. Mary's Church, Marina Beach (de tweede langste in de wereld), San Thome kathedraal en Mylapore Shiva Temple zijn de belangrijkste belangrijkste attractie van deze stad.

Dag 02: Kanchipuram - Mahabalipuram 60
Een van de zeven heilige steden van India ook beroemd om zijn hand geweven zijde stoffen. Bezoek Kailashnatha tempel, Ekambareswara tempel die gewijd is aan Shiva. Dit is een van de grootste tempel die betrekking hebben op negen hectare land. Later vertrekken naar Mahabalipuram.

Dag 03: Mahabalipuram
De belangrijkste attractie van deze stad is ook bekend als de tweede pagodes, zijn prachtige monolithische monumenten en stenen sculpturen. Alle belangrijke monumenten zijn de vijf Rathas, de bas-reliŽf op een reusachtige rots volksmond bekend als Arjuna van boetedoening, Mahisasura Madapam en de kust tempel.

Dag 04: Pondicherry 134Kms
Pondicherry die vroeger een Franse kolonie was vestigde zich in het begin van de 18e eeuw. Hier de belangrijkste attractie is de Aurobindo Ashram die in 1926 door Sri Aurobindo opgericht werd. De ashram is ťťn van de meest populaire in India met westerns en is ook een van de meest welvarende. Bezoek Pondicherry museum and sculpture gallery een uitstekende collectie van artefacten.

Dag 05: Tanjore
Tanjore is de literaire en religieuze centrum van Zuid-India. De gevierde Brihadeshra van de tempel gebouwd door de koning van het Chola tijdens de 11e eeuw is de grote attractie. De Saraswati Mahal bibliotheek, met een zeldzame verzameling van boeken en manuscripten op papier en palm verlaat.

Dag 06: Tiruchirapalli - Madurai 184Kms
Ga verder met Tiruchirapalli ook bekend als Trichy de rots fort is land mark van Trichy met Ganesh tempel op de top. Bezoek Rock Fort tempel in Trichy en de Sri Ranganathaswamy tempel in Srirangam deze prachtige tempel complex wordt omringd door zeven concentrische muren met 21 Gopurams.

Station blijven komen naar Madurai Madurai en inchecken in het hotel.

Dag 07: Madurai
Madurai ťťn van de oudste steden in Zuid-India is beroemd om haar 1000 pilaren Meenakshi tempel. U kunt ook nemen om de speciale religieuze nacht ceremonie gehouden in de tempel. Een andere belangrijke attractie van deze stad is Thirumalai Nayak van Paleis en Gandhi Museum.

Dag 08: Kanyakumari
Kanniyakumari - het land einde van India of het punt waar de drie zeeŽn elkaar ontmoeten, betoverende Kanniyakumari is een van de populairste toeristische plekken in de Zuid-India. Bezoek aan Vivekananda Memorial - gebouwd op de Vivekananda rots waar de charismatische en filosoof Swami Vivekananda mediteerde en getransformeerd hem.

Dag 09: Kovalam
Kovalam is gerekend de meest trendy strand retraite in India onderweg bezoek Padmanabhapuram en Palace Sree Chithra Art Gallery - de collectie omvat ook schilderijen uit China, Japan, Tibet en Bali, Observatorium van de universiteit - gelegen op het hoogste punt in de stad; Men kan een bird's eye view van de stad hebben.

Dag 10: Kovalam
Deze dag kunt u ontspannen op het strand of Trivendrum stad verkennen door uw eigen.

Dag 11: Alleppey
Geniet van de boottocht op Lake Vembananad die een een fascinerend inzicht in het leven van Keralan opstuwing geeft. Kinderen zijn op de smalle strook land visser vissen, zwemmen en spelen in het water, vrouwen doen hun dagelijkse karweitjes.

Dag 12: Kumarakom
Kumarakom, een gezellig klein eiland net 16 kilometer ten westen van Kottayam in India's favoriete bestemming Ė Kerala, is bekend over de hele wereld voor haar exotische trekvogels, zelf duurzame eco-systeem en ziekenhuis op aankomst cheque in het hotel na het nemen van korte vrije tijd bezoek Kumarakom bird sanctuary op avond zien het adembenemende uitzicht op meer tijdens de zonsondergang laat een spellbound

Dag 13: Periyar
Periyar heeft een van's werelds meest fascinerende natuurlijke wildlife voorbehouden en geniet van de beste game heiligdommen in India varen op de lake Periyar en verkent het heiligdom op zijn best. Bezoek de spice plantages zoals kardemom, kaneel, peper, koffie en thee landgoederen. U kunt shop op de lokale markt.

Dag 14: Munnar
Voorheen bekend als de hoge bereik van Travancore, Munnar Munnar is een van de hoogste thee groeiende gecentreerd in de wereld. Belangrijkste attracties van de plaatsen zijn de Ėhome van de Eravikulam Nationaal Park van de bedreigde Nilgiri Thar (Ibex), gevolgd door een bezoek aan de Mattupetty Dam, de Zwitserse melkveebedrijf Indo, de Kundala Lake en andere schilderachtige schoonheid.

Dag 15: Cochin
De commerciŽle hoofdstad van Kerala ook beroemd voor zijn AziŽ's beste bewaard synagoge, de Nederlandse paleis en de oudste Europese kerk in India-de kerk van St. Francis waar Vasco-De-Gama oorspronkelijk werd begraven. Een ontspannen wandeling door het Fort Cochin, zoeken dicht kijkt ruggegraten visnetten. Bijwonen van de traditionele Kathakali dans show in de avond.

Dag 16: vertrek
Transfer naar het vliegveld naar Bestuur vlucht terug home / verdere bestemming. Tour eindigt.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

  • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens

  • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie

  • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

  • Vervoer in een exclusieve airconditioning auto voor de hele reis met chauffeur.

  • Alle heersende staat en regering belastingen die van toepassing zijn op accommodatie en vervoer.

  • Alle andere gespecificeerde onkosten

  • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden u bezoek met Un-limited kilometer.

  • Kathakali dans show op Cochi

  • Aanvullende mineraalwater tijdens de tour

Diensten niet inbegrepen

  • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Goddelijke Ronde van Zuid-India Kerala Backwater Travel Package Tour Plan, Reisschema - 16 dagen, Ronde van Zuid-, pakketten goddelijke tour, Kerala opstuwing reizen, India Kerala opstuwing, Zuid-India Kerala, tour plannen route, opstuwing reispakket, pakketreis plan, reispakket tour, tours route plannen, zuid-India tour, india tour packages, reizen vakanties vakantie, india reispakketten, reispakketten goddelijke, Kathakali dans show, goedkope avontuurlijke reizen, avontuurlijke reizen vakanties

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middel, budget, goedkoop, Perikel Verplaatsing vakanties, vakantie pakketten, route, tours plannen, wildlife, jungle, Safari's, spel, station, india reizen pakketten, goddelijke tour van Zuid-india, Zuid-india, tour pakketten, goddelijke Tour van Zuid-India Kerala opstuwing reispakket, Tour Plan, Routebeschrijving - 16 dagen, tour van zuiden, pakketten goddelijke tour, kerala opstuwing reizen, india kerala opstuwing, Zuid-india kerala, tour plan route, opstuwing reispakket, pakketreis plan, reizen pakket tour, route tours plannen, Zuid-india tour, india tour pakketten, reizen vakanties vakantie, india reizen pakketten, reispakketten goddelijke, kathakali dansshow, goedkoop avontuur reizen, avontuurlijke reizen vakanties


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.