Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Extreme Zuid-India - 20 dagen

Bookmark and Share

Extreme Zuid-India - 20 dagen


Chennai Ľ Kanchipuram Ľ Mahabalipuram Ľ Pondicherry Ľ Thanjavur Ľ Tiruchirapalli Ľ Madurai Ľ Periyar Ľ Kumarakom Ľ Alleppey Ľ Cochin Ľ Ooty Ľ Nagarhole National Park Ľ Mysore Ľ Hassan Ľ Bangalore


Dag 01: Chennai
De hoofdstad is Marina strand van Tamilnadu beschouwd als gateway van Zuid-India, National Art Gallery en Museum met een mooie collectie van oude schilderijen, Fort St. George, St. Mary's Church, de tweede langste in de wereld, San Thome kathedraal en Mylapore Shiva Temple zijn de belangrijkste belangrijkste attractie van deze stad.

Dag 02: Kanchipuram - Mahabalipuram 60
Een van de zeven heilige steden van India ook beroemd om zijn hand geweven zijde stoffen. Bezoek Kailashnatha tempel, Ekambareswara tempel die gewijd is aan Shiva. Dit is een van de grootste tempel die betrekking hebben op negen hectare land. Later vertrekken naar Mahabalipuram check in het hotel en ontspannen.

Dag 03: Mahabalipuram
De belangrijkste attractie van deze stad is ook bekend als de tweede pagodes, zijn prachtige monolithische monumenten en stenen sculpturen. Alle belangrijke monumenten zijn de vijf Rathas, de bas-reliŽf op een reusachtige rots volksmond bekend als Arjuna van boetedoening, Mahisasura Madapam en de kust tempel.

Dag 04: Pondicherry 134Kms
Pondicherry die vroeger een Franse kolonie was vestigde zich in het begin van de 18e eeuw. Hier de belangrijkste attractie is de Aurobindo Ashram die in 1926 door Sri Aurobindo opgericht werd. De ashram is ťťn van de meest populaire in India met westerns en is ook een van de meest welvarende. Bezoek Pondicherry museum and sculpture gallery een uitstekende collectie van artefacten.

Dag 05: Tanjore 177Kms
Tanjore is de literaire en religieuze centrum van Zuid-India. De gevierde Brihadeshra van de tempel gebouwd door de koning van het Chola tijdens de 11e eeuw is de grote attractie. De Saraswati Mahal bibliotheek, met een zeldzame verzameling van boeken en manuscripten op papier en palm verlaat.

Dag 06: Tiruchirapalli 54Kms
Trichy de rots fort is ook bekend als land mark van Trichy met Ganesh tempel op de top. Bezoek Rock Fort tempel in Trichy en de Sri Ranganathaswamy tempel in Srirangam deze prachtige tempel complex wordt omringd door zeven concentrische muren met 21 Gopurams.

Dag 07: Madurai 128Kms
Een van de oudste steden in Zuid-India het is beroemd voor zijn 1000 Meenakshi tempel pilaren. U kunt ook nemen om de speciale religieuze nacht ceremonie gehouden in de tempel. Een andere belangrijke attractie van deze stad is Thirumalai Nayak van Paleis en Gandhi Museum.

Dag 08: Periyar 150Kms
Een van de beste game heiligdommen in India geniet van varen op de lake Periyar en verken het heiligdom op zijn best. Bezoek de spice plantages zoals kardemom, kaneel, peper, koffie en thee landgoederen. U kunt shop op de lokale markt.

Dag 09: Kumarakom 140Kms
Kumarakom, een gezellig klein eiland net 16 kilometer ten westen van Kottayam in India's favoriete bestemming Ė Kerala, is bekend over de hele wereld voor haar exotische trekvogels, zelf duurzame eco-systeem en ziekenhuis op aankomst cheque in het hotel na het nemen van korte vrije tijd bezoek Kumarakom bird sanctuary op avond zien het adembenemende uitzicht op meer tijdens de zonsondergang laat een betoverd.

Dag 10: Alleppey 45Kms
Geniet van de boottocht op Lake Vembananad die een een fascinerend inzicht in het leven van Keralan opstuwing geeft. Kinderen zijn op de smalle strook land visser vissen, zwemmen en spelen in het water, vrouwen doen hun dagelijkse karweitjes.

Dag 11: Cochin 56Kms
De commerciŽle hoofdstad van Kerala ook beroemd voor zijn AziŽ's beste bewaard synagoge, de Nederlandse paleis en de oudste Europese kerk in India-de kerk van St. Francis waar Vasco-De-Gama oorspronkelijk werd begraven. Een ontspannen wandeling door het Fort Cochin, zoeken dicht kijkt ruggegraten visnetten. Bijwonen van de traditionele Kathakali dans show in de avond.

Dag 12: Ooty 281Kms
Udhagamandalam Ooty, de "Koningin van heuvel stations" is de hoofdstad van Nilgiri district. Het is een van de beste toeristische resorts en wordt genoemd als "Blue Mountains". Het is een land van dromen en een pittoreske heuvel station. Het is gelegen op een afstand van 105 km van Coimbatore.

Dag 13: Ooty
Een volledige dagexcursie naar Ooty en Coonoor, bezoek de botanische tuinen, de Lake Ooty, Dodabetta piek biedt u een panoramisch uitzicht op de bergen van de Nilgiri in Ooty. Coonoor is een populaire hill resort waar u kunt kiezen voor een tour trein speelgoed te Coonoor om te genieten van de schilderachtige omgeving.

Dag 14: Nagarahole 64Kms
Nagarahole gelegen in de zuidelijke rand van het Nagarahole National Park, dit is het perfecte toevluchtsoord voor natuurlijke liefhebbers de adembenemende omgeving met de rustige backwaters van de rivier Kabini presenteert een ideale setting voor een vakantie langverwachte.

Dag 15: Nagarahole
Op de ochtend Maak je klaar voor vogels kijken, olifant rijden en Wildlife safari, etc. later neem een wandeling rond de backwaters gebied en genieten van de schilderachtige uitzicht op Nagarahole.

Dag 16: Mysore 80Kms
Mysore bekend om zijn prachtige paleizen en majestueuze gebouwen, uitgestrekte tuin, glinsterende zijde en sandelhout, de 'stad Royale' altijd cijfers in van de toeristische bezoek route, onderweg Srirangapatnam - eiland Fort van Tipu Sultan. Bezoek Tipu het Zomerpaleis, moskee en Srirangapatnam tempel bij avond bezoek Chamundi Hill - zat een top van een heuvel-de 4,8 m hoge monoliet van Nandi en de gigantische Mahishasura standbeeld zijn toegevoegd attracties.

Dag 17: Mysore
Deze dag volledige dag sightseeing, bezoek Maharaja Palace, de kunstgalerie in de Jaganmohan paleis huizen. Later in de avond bezoek Brindavan tuin - de Krishna Raja Sagar na zon neer, wanneer muzikale fonteinen en gekleurde lampen deze plaats in een magische sprookjesland transformeren.

Dag 18: Hassan 115Kms
Ga naar Hassan onderweg bezoek Sravanbelgola een van de oudste en belangrijkste Jain bedevaart centra in India, en de site van de 17 m hoge status van Gomateshwara, zei aan's werelds hoogste monolithische standbeeld.

Dag 19: Bangalore 187Kms
Bangalore is de stad van de tuin onderweg bezoek Sravanbelgola een heilige jain plaats bij aankomst in Bangalore bezoek de grootste attractie van Bangalore, zoals de Vidhan Soudha, Cubbon Park, Lal Bagh, Tipu van fort en paleis dat geheel van hout bij avond gemaakt verkennen de M.G. weg om te winkelen.

Dag 20: vertrek
Transfer naar het vliegveld naar Bestuur vlucht terug home / verdere bestemming. Tour eindigt.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

 • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens

 • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie

 • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

 • Vervoer in een exclusieve airconditioning auto voor de hele reis met chauffeur.

 • Alle heersende staat en regering belastingen die van toepassing zijn op accommodatie en vervoer.

 • Alle andere gespecificeerde onkosten

 • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden u bezoek met Un-limited kilometer.

 • Kathakali dans show in Cochin

 • Accommodatie in een exclusieve dubbele bezetting Houseboat

 • Alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) tijdens uw verblijf in woonboot

 • Complementaire thee/koffie met koekjes tijdens uw woonboot tour

 • Aanvullende mineraalwater tijdens de tour

Diensten niet inbegrepen

 • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Extreme Ronde van Zuid-India Travel Package Tour Plan, Reisschema - 20 dagen, Ronde van Zuid-, extreme Zuid-India, Zuid-India reizen, india reispakket, reispakket tour, tour plannen route, pakketreis plan, wilde dieren jungle safari's, safari's spel rijden, jungle safari spel, route tours plannen, pakketten route reizen, game drive india, reizen wild plan, is van plan wilde dieren jungle, zuid-India tour, india tour packages, india reispakketten, reispakketten extreme, pakketten uiterste zuiden, avontuurlijke reizen vakanties, goedkope avontuurlijke reizen, reizen vakanties vakantie, vakanties vakantie-pakketten

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indiase, luxe, medium, budget, goedkoop, avontuurlijke reizen vakanties, vakanties pakketten, routebeschrijving, tours plannen, wildlife jungle safari's, wildsafari, india reizen pakketten, extreme Zuid-india, Zuid-india, tour pakketten, Extreme Tour van Zuid-India reispakket, Tour Plan, Routebeschrijving - 20 dagen, tour van Zuid-, extreme Zuid-india, Zuid-india travel, india reispakket, reizen pakket tour, tour plan route, tour pakket plan, wildlife jungle safari's, Safari game drive, jungle safari's game, route tours plannen, pakketten route reizen, wildsafari india, tours plannen wildlife, plannen wildlife jungle, Zuid-india tour, india tour pakketten, india reizen pakketten, reizen pakketten extreme, pakketten extreme Zuid, avontuurlijke reizen vakanties, goedkoop avontuur reizen, reizen vakantie vakanties, vakanties vakantie pakketten


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.