Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Woestijn van Rajasthan - 23 dagen

Bookmark and Share

Woestijn van Rajasthan - 23 dagen


New Delhi Ľ Sariska Ľ Bharatpur Ľ Ranthambore Ľ Jaipur Ľ Nawalgarh Ľ Gajner Ľ Phalodi Ľ Jaisalmer Ľ Sardar Samand Ľ Kumbhalgarh Ľ Udaipur Ľ Pushkar Ľ Agra Ľ New Delhi


Dit plan reizen getuige van plattelands- en wilder Rajasthan met Taj Mahal, bevat ook royal en culturele leven van de bevolking van deze regio.


Dag 1 - New Delhi
Welkom bij India, U zal worden ontvangen door ongelooflijke echte India Tours vertegenwoordiger op de internationale luchthaven en bijgestaan naar uw hotel. In het Hotel zal u een korte beschrijving van uw tour hebben en de vertegenwoordiger zal overhandigen aan uw documenten met betrekking tot de tour, overnachting in Hotel.

Dag 2 - Sariska-(wildpark) 180 km
Delhi-Sariska: Ochtend verlof voor Sariska door oppervlak (ongeveer 03 uur rijden), bij aankomst, transfer naar hotel. 'S avonds genieten van de safari op Sariska Nationaal Park beroemde voor dieren zoals de tijger, luipaard, Caracal, lippenbeer, resusaap, gemeenschappelijk Langur, Nijlgau, Chinkara, Chausingha, Sambar, Cheetal, Mangoose, hyena's, jakhalzen, Fox, Hare woestijn, Porcupine, wilde zwijnen, naam een paar. Een bezoek kan ook historische Kankawari Fort en de oude tempel van Lord Shiva. Overnachting in hotel.

Dag 3 - Bharatpur (Keoladeo Ghana vogelreservaat) 150 km
Ochtend verlaten door oppervlak voor Bharatpur Bird Sanctuary die is ca. 150 Km. van Sariska. Op aankomst overdracht naar uw lodge. 'S middags bezoek de beroemde Bharatpur Park beroemd voor zijn nabijheid naar Keoladeo Ghana National Park, die de grootste concentratie en verscheidenheid van birdlife in heel AziŽ heeft.

Dag 4 - Ranthambore National Park (dierenpark) 250 km
Ochtend verlaten door oppervlak voor Sawai madhopur (ongeveer 210 km). Sawai madhopur is de toegangspoort naar Ranthambore National Park, die is omgeven door de Vindayas en de Aravali heuvels. Ligt te midden van uitgestrekte, dorre en blootgelegde traktaten van de woestijn ecologie van Rajasthan de oase van biomassa. Het Ranthambore National Park is verspreid over een oppervlakte van 392 vierkante km van dikke bos met nullahas en watervallen. Bij aankomst in Sawai madhopur overdracht naar uw lodge. Late middag jungle safari in een privť Jeep (04 mensen) of in een galop (te voeren (20 personen) om de wilde dieren, waaronder de Tiger, Panther, Hyena, Jackal, Jungle kat, Caracal, lippenbeer, Cheetal, Nijlgau, wilde zwijnen, Chinkara, Indische Hare, Mongoose, Leopard, Ratal, Fox & Sambar herten, de trots van het park. Laat in de avond terug naar de lodge.

Overnachting in de lodge.

Dag 5 - Ranthambore National Park (dierenpark)
Ochtend en avond Jungle Safari's. Volgens de naturalisten is Ranthambore een van de beste parken in het land voor het observeren en fotograferen van de activiteiten van de Koninklijke Bengaalse tijger.

Dag 6 - Jaipur (de roze stad) 180 km
Na het ontbijt richting Jaipur en bereiken door lunch-tijd en inchecken in hotel. Na de lunch vertrokken om te zien de roze stad een bezoek aan de Sterrenwacht Jantar Mantar gebouwd in 1727 door Maharaja Sawai Jai Singh II die een wiskundige, een astronoom was een astroloog en een grote musicus van zijn tijd. Hij bouwde vijf observatoria in heel India - Jaipur, Ujjain, Varanasi, Mathura en Delhi maar alleen de een op Jaipur is functioneel. Bezoek dan de stad Paleis van de Maharaja van Jaipur met een fantastische collectie van gewaden en sari's in katoen en zijde met gouden latticed werk.

Avond ter vrije besteding.

Dag 7 - Jaipur (de roze stad)
Een volledige dag programma neemt u naar nabijgelegen Amber fort, vervolgens omhoog naar de awesome fort door olifant. Avond ter vrije besteding in uw hotel. (Ongelooflijke echte India Tours)

Dag 8 - Nawalgarh-(deel van Silk Route) 140 km
Jaipur - Nawalgarh: Rijden naar beneden naar de Shekhawati stad van Nawalgarh (approx160 km).Ga voor een paard safari in de middag. 'S avonds in het hotel in Nawalgarh.

Dag 9 - Gajner - 230 km
Nawalgarh - Gajner: Station naar Gajner paleis en onderweg bezoek Tal Chapper Wildlife Sanctuary in de buurt van Salasar. De bedreigde soorten van Indische antilope en trekvogels zoals demoiselle kranen kan worden gezien in deze wildlife sanctuary. Overnachting in Gajner Palace Hotel.

Dag 10 - Gajner
Geniet van de Gajner Bird Sanctuary, waar je vogels zoals keizerlijke zandhoenders, Demoiselle kranen zien kunt in de ochtend (Kurja als de sierlijke vogels zijn bekend in de lokale taal).Gajner lake is een vogel-watcher van paradijs. U kunt ook zien chinkara en Black dollar in het heiligdom.

Avond ter vrije besteding in uw hotel.

Dag 11 - Phalodi - 150 km
Gajner - Phalodi: In de ochtend verlaten door oppervlak aan de kleine stad van Phalodi. Avond ter vrije besteding in uw hotel.

Dag 12 - kamp in Thar woestijn zand duinen (in Khuri Village) 220 km
Phalodi - Tharwoestijn zandduinen-In de ochtend bezoeken het gebied waar de Demoiselle kranen in duizenden voor hun jaarlijkse migratie komen. Na de lunch rijden naar Sam zandduinen Via Jaisalmer (220 km). Overnachting in kampen op de duinen in de Thar woestijn.

Dag 13 - Jaisalmer (de gouden stad) 45 km
Rijden naar Jaisalmer, rijden door de Rajasthani Thar woestijn die je arriveert in Jaisalmer, ťťn van de juwelen in India de kroon. Exquise hout en zandstenen gebouwen stip de stad en zijn huizen, hotels en winkels verborgen in oude lane manieren binnen Jaisalmer Fort. Overnachting in Hotel.

Dag 14 - Jaisalmer (de gouden stad)
Een bezoek aan het JAISALMER FORT - de oudste levende Fort in de wereld en sommige verbazingwekkend havelis (Mansions). In de middag, ga verder bij de SAM of KHURI SAND DUNES voor korte Camel safari & een typisch dorp Rajasthani woestijn. De zonsondergang bekijken vanuit de duinen, zoals de hemel in brand is gestoken. Terug naar het dorp voor het diner te midden van Rajasthani muzikanten spelen beklijvende melodieŽn.

Verblijf 's nachts in de Zwitserse TENTENKAMP / HOTEL.

Hebben een kameel safari en verblijf in de nacht in de woestijn of terug te komen naar Jaisalmer en slapen in het hotel, dat het is aan uw keuze "Echte India Tour" team zal het volgen van uw keuze.

Dag 15 - Sardar Samand - 350 km
Sardar Samand is een grote uitgestrektheid van meer waar Flamingo's, pelikanen, eenden, ganzen, kraan en ijsvogels kudde. Pali is slechts 55 km van Jodhpur maar de locatie van het Sardar Samand paleis, tegen het meer, verwijderd is genoeg voor de ultieme toevluchtsoord.

Dag 16 - Kumbhalgarh - 250 km
Kumbhalgarh - In de ochtend vertrekken naar Kumbhalgarh. In de middag bezoeken Kumbhalgarh wildlife sanctuary. Een groot heiligdom in de bergketens van Aravali. Het heeft een enorme collectie van wilde dieren die omvat luipaarden en lippenbeer, een verscheidenheid van herten met inbegrip van de chosinga of vier gehoornde antilopen en de vliegende eekhoorn.

Dag 17 - Udaipur (stad van meren) 80 km
Bezoek het stadspaleis het rijkste palace museum in de gehele Rajasthan. Later, zien de Sahelion ki Bari waar Maharajas Sangram Singh bouwen dit complex tuin met fonteinen en vijvers voor zijn mooie dochter. 'S avonds we een meer nemen cruise op de kalme wateren van Lake Pichola door zonsondergang en bezoek het eiland paleis Jagmandir waar de Mughal keizer Shah Jehan volgens legenden leefde en kreeg geÔnspireerd om later de Taj Mahal bouwen. Avond ter vrije besteding.

Dag 18 - Pushkar (alleen Brahma tempel in de wereld) 300 km
Rijden vaststelling voor Pushkar, die toevallig ook de heiligste plaatsen volgens de hindoes, zoals men dat Lord Brahma (de schepper) en zijn vrouw Saraswati (de godin van leren en muziek) een ritueel uitgevoerd in het meer. Hier bezoeken we de enige Tempel Brahma in de wereld voor vermenging met de lokale kleuren in de lokale bazaar. Pushkar is ook wereld beroemd om zijn vee eerlijke, die elk jaar in de maand oktober/November wordt gehouden. Avond ter vrije besteding.

Dag 19 - Agra (Taj Mahal gesloten op vrijdag) 400 km
De ochtend rijden leidt u naar Agra via keizer Akbar de verlaten stad van Fatehpur Sikri, een bijna perfect bewaard gebleven 4oo jaar oude Mughal hoofdstad. Quintessential Mughal stad, dat de hoofdstad van hun rijk in de 16de en 17de eeuw was. Hen is afgezien van Taj Mahal, het prachtige Fort van Agra te bezoeken.

Avond ter vrije besteding in uw hotel.

Dag 20 - Agra (Taj Mahal gesloten op vrijdag)
Hen is afgezien van Taj Mahal, het prachtige Fort van Agra te bezoeken.

Dag 21 - New Delhi - 220 km
In de ochtend, neem een ontspannen ontbijt, Later rijden terug naar Delhi. U kunt een bezoek brengen Sikh tempel of u kunt wandelen rond Cannaught plaats, neemt een diner in de restaurants in dit centrum van de stad.

Overnachting in Hotel

Dag 22 - New Delhi
Een volledige dag gezicht zien van Delhi. Beginnen met een bezoek aan Rode Fort, de Jama Masjid met Old Delhi. In de namiddag een bezoek aan New Delhi, zien de India gate, Parliament house, het gebouw van het secretariaat en het presidentiŽle huis. Overnachting in Hotel.

Dag 23 - New Delhi
Later zal u overbrengen naar de internationale luchthaven 3 uur voor aan boord het internationale vluchttijd voor uw verdere reis terug naar uw land. De diensten van de "Ongelooflijke echte India Tours" eindigt hier.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

 • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens.

 • Een mooie A/C auto hebben ook voldoende ruimte voor uw bagage, gerelateerde brandstof, verzekering, tol belastingen, alle staat belastingen, parkeren en alle onze vervoer kosten inclusief stuurprogramma voedsel en onderdak.

 • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie.

 • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

 • Vervoer in een exclusieve auto met airconditioning voor overdracht van treinstation en de luchthaven voor de hele reis met chauffeur als u vereist.

 • Olifant Ride in Amber Fort Jaipur.

 • Excursie naar Camel safari in Thar woestijn met diner, gipsy muziek & dans prestaties als je (Is optioneel).

 • Boot rijden op Udaipur in lake Pichola.

 • Alle andere gespecificeerde onkosten.

 • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden u bezoek met Un-limited kilometer.

Diensten niet inbegrepen

 • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Woestijn van Rajasthan, India Wildlife Jungle Safari, Game Drive, Travel Package, Tour Plan, Reisschema - 23 dagen, woestijn van Rajasthan, de roze stad, Rajasthan met taj, exclusief Noord-India, goedkope avontuurlijke reizen, india reispakketten, game drive india , reispakketten wildernis, Rajasthan noord-India, India rondreizen, noord-India tour, wilde dieren jungle safari, jungle safari spel, vakanties vakantiepakketten, reizen vakanties vakanties, avontuurlijke reizen vakanties, is van plan wilde dieren jungle, tours plannen wild levende dieren, het beste van het noorden, woestijn zandduinen, alleen brahma tempel, Ranthambore National Park, het nationaal park wilde dieren, wilde dieren jungle safari, koninklijke en culturele, Rajasthan indiase Wildlife, jungle safari spel, safari game drive

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middel, budget, goedkoop, avontuurlijke reizen, vakanties vakantie pakketten, route, tours, plannen, wildlife jungle safari's, wildsafari, india reizen pakketten, wildernis van rajasthan, Noord india, tour pakketten, woestijn van Rajasthan, Indiase Wildlife Jungle Safari, Game Drive, reis pakket, Tour Plan, Routebeschrijving - 23 dagen, wildernis van rajasthan, de roze stad, rajasthan met taj, exclusieve Noord india, goedkoop avontuur reizen, india reispakketten, game station india, reizen pakketten wildernis, rajasthan Noord india, india tour pakketten, Noord india tour, wildlife jungle safari's, jungle safari's game, vakanties vakantie pakketten, reizen vakanties vakantie, avontuur reizen vakanties, plannen wildlife jungle, tours plannen wildlife, beste van Noord, woestijn zandduinen, alleen tempel brahma, Ranthambore Nationaalpark, nationaal park wildlife, wildlife jungle safari, royal en culturele, rajasthan Indiase wildlife, jungle safari game, safari game drive


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.