Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Beste van Rajasthan met Varanasi - 18 dagen

Bookmark and Share

Beste van Rajasthan met Varanasi - 18 dagen


New Delhi Ľ Mandava Ľ Bikaner Ľ Jaisalmer Ľ Jodhpur Ľ Ranakpur Ľ Udaipur Ľ Pushkar Ľ Jaipur Ľ Agra Ľ Varanasi

Ľ New Delhi


India is een ongelooflijke bestemming voor de buiten-toeristische-Neem een safari op kamelen, paarden, olifanten of zelfs in jeeps, met de Aravalis - India's oudste bergketen als achtergrond. Feest uw ogen op spectaculaire-zandduinen, neem de tijger trail, of gewoon kijken naar de vogels in de wetlands. U kunt ook kiezen om uzelf te verwennen in de weelderige erfgoed eigenschappen. Rajasthan heeft iets voor iedereen-een enkel om te kiezen een activiteit passende aan iemands temperament heeft.

 

Deze reizen pakket omvat het beste van royal & culturele tour van Rajputana regio, Taj Mahal en de heilige stad van hindoe's - Varanasi.


Dag 1 - New Delhi
Welkom bij India, U zal worden ontvangen door onze vertegenwoordiger "Ongelooflijke echte India Tours" of uw stuurprogramma op de internationale luchthaven en bijgestaan naar uw hotel. In het Hotel de vertegenwoordiger / bestuurder zal overhandigen aan uw documenten met betrekking tot de tour, overnachting in Hotel.

Delhi is een van de oudste continu bewoonde steden ter wereld. Delhi was was de hoofdstad van verschillende rijken in het oude India, een grote stad in de oude handelsroutes van het noordwesten van India aan de Gangesvlakte.

Dag 2 - Mandawa (Shekhawati regio Silk Route) 250 km
Overgaan tot een stad genaamd Nawalgarh voor de Shekhawati regio / Dundlod / Mandawa). Deze stad en de nabijgelegen gebieden van Shekhawati regio zijn beroemd voor zijn mooie beschilderde haveli van (herenhuizen) die door rijke kooplieden van de regio werden gebouwd in de 18e en 19e eeuw. Overnachting in Hotel.

Dag 3 - Bikaner - 190 km
Rijden naar beneden door de Shekhawati regio naar Bikaner. In de middag zal u worden genomen op een halve dag stadstour van het Junagarh Fort, excursie naar de wereld beroemde rat's tempel in Deshnok town. Overnachting in Hotel.

Dag 4 - Jaisalmer (de gouden stad) 350 km
Rijden naar Jaisalmer, rijden door de Rajasthani Thar woestijn die je arriveert in Jaisalmer, ťťn van de juwelen in India de kroon. Exquise hout en zandstenen gebouwen stip de stad en zijn huizen, hotels en winkels verborgen in oude lane manieren binnen Jaisalmer Fort. Overnachting in Hotel.

Dag 5 - Jaisalmer (de gouden stad)
Een bezoek aan het JAISALMER FORT - de oudste levende Fort in de wereld en sommige verbazingwekkend havelis (Mansions). In de middag, ga verder bij de SAM of KHURI SAND DUNES voor korte Camel safari & een typisch dorp Rajasthani woestijn. De zonsondergang bekijken vanuit de duinen, zoals de hemel in brand is gestoken. Terug naar het dorp voor het diner te midden van Rajasthani muzikanten spelen beklijvende melodieŽn.

Verblijf 's nachts in de Zwitserse TENTENKAMP / HOTEL.

Hebben een kameel safari en verblijf in de nacht in de woestijn of terug te komen naar Jaisalmer en slapen in het hotel, dat het is aan uw keuze "Echte India Tour" team zal het volgen van uw keuze.

Dag 6 - Jodhpur (de stad van de zon) 275 km
In de ochtend rijden we naar Jodhpur. 'S middags bezichtiging van Jodhpur. Bezoek het Mehrangarh Fort, een heuvelachtige scarp, gebouwd op advies van een kluizenaar, met uitzicht op de stad van blauwe huizen in het beeld van een lange sentinel oprijzen. Avond ter vrije besteding.

Dag 7 - Ranakpur (de wereld beroemde Jain tempels) 185 km
Onderweg bezoek wereld beroemde Jain tempels van Ranakpur. De eeuwige Jain bedevaart centrum van Ranakpur. Bewonder het vakmanschap van de 16e eeuw tempels & Kumbhalgarh fort - het bolwerk van het Koninkrijk van Mewar gebouwd door Maharajas Kumbha in 1453. Bezoek het paleis en zie de prachtige muurschilderingen in de Zenana Mahal (dames kwartalen). Het uitzicht vanaf de borstwering muur is adembenemend en dit is waar de soldaten gebruikt om te worden gestationeerd om de komst van de vijanden. Het fort heeft 7 poorten via welke we nodig om toegang te krijgen tot de paleizen. Zie de tempel waar Maharajas Kumbha door zijn eigen kith en verwanten treacherously werd gedood tijdens zijn gebed om de plaats van Mewar te winnen. Avond ter vrije besteding.

Dag 8 - Udaipur (de stad van meren) 90 km
Onderweg bezoek het fort Kumbhalgarh, bezoek het Kumbhalgarh Fort - het bolwerk van het Koninkrijk van Mewar gebouwd door Maharajas Kumbha in 1453. Bezoek het paleis en zie de prachtige muurschilderingen in de Zenana Mahal (dames kwartalen). Het uitzicht vanaf de borstwering muur is adembenemend en dit is waar de soldaten gebruikt om te worden gestationeerd om de komst van de vijanden. Het fort heeft 7 poorten via welke we nodig om toegang te krijgen tot de paleizen. Zie de tempel waar Maharajas Kumbha door zijn eigen kith en verwanten treacherously werd gedood tijdens zijn gebed om de plaats van Mewar te winnen. Avond ter vrije besteding.

Dag 9 - Udaipur (de stad van meren)
Bezoek het stadspaleis het rijkste palace museum in de gehele Rajasthan. Later, zien de Sahelion ki Bari waar Maharajas Sangram Singh bouwen dit complex tuin met fonteinen en vijvers voor zijn mooie dochter. 'S avonds we een meer nemen cruise op de kalme wateren van Lake Pichola door zonsondergang en bezoek het eiland paleis Jagmandir waar de Mughal keizer Shah Jehan volgens legenden leefde en kreeg geÔnspireerd om later de Taj Mahal bouwen. Avond ter vrije besteding.

Dag 10 - Pushkar (de enige Brahma tempel in de wereld) 300 km
Rijden vaststelling voor Pushkar, die toevallig ook de heiligste plaatsen volgens de hindoes, zoals men dat Lord Brahma (de schepper) en zijn vrouw Saraswati (de godin van leren en muziek) een ritueel uitgevoerd in het meer. Hier bezoeken we de enige Tempel Brahma in de wereld voor vermenging met de lokale kleuren in de lokale bazaar. Pushkar is ook wereld beroemd om zijn vee eerlijke, die elk jaar in de maand oktober/November wordt gehouden. Avond ter vrije besteding.

Dag 11 - Jaipur (de roze stad) 150 km
Na het ontbijt richting Jaipur en bereiken door lunch-tijd en inchecken in hotel. Na de lunch vertrokken om te zien de roze stad een bezoek aan de Sterrenwacht Jantar Mantar gebouwd in 1727 door Maharaja Sawai Jai Singh II die een wiskundige, een astronoom was een astroloog en een grote musicus van zijn tijd. Hij bouwde vijf observatoria in heel India-Jaipur, Ujjain, Varanasi, Mathura en Delhi maar alleen de een op Jaipur is functioneel. Bezoek dan de stad Paleis van de Maharaja van Jaipur met een fantastische collectie van gewaden en sari's in katoen en zijde met gouden latticed werk.

Avond ter vrije besteding.

Dag 12 - Jaipur (de roze stad)
Een volledige dag programma neemt u naar nabijgelegen Amber fort, vervolgens omhoog naar de awesome fort door olifant.

Avond ter vrije besteding in uw hotel. (Ongelooflijke echte India Tours)

Dag 13 - Agra (Taj Mahal gesloten op vrijdag) 250 km
De ochtend rijden leidt u naar Agra via keizer Akbar de verlaten stad van Fatehpur Sikri, een bijna perfect bewaard gebleven 4oo jaar oude Mughal hoofdstad. Quintessential Mughal stad, dat de hoofdstad van hun rijk in de 16de en 17de eeuw was. Hen is afgezien van Taj Mahal, het prachtige Fort van Agra te bezoeken.

Avond ter vrije besteding in uw hotel.

Dag 14 - Agra te Varanasi (per nachttrein van Agra of per vlucht van Delhi naar Varanasi)
Varanasi, voorheen bekend als Banaras, is een van de belangrijkste religieuze steden in India. Als je de drukke straten van de oude stad in de buurt van de Ganges rivier loopt, ziet u heilige mannen, heilige koeien en heilige tempels helemaal over de plaats.

Dag 15 - Varanasi
Wij nemen u vroeg in de ochtend op het tijdstip van zonsopgang aan de oevers van de rivier de Ganges, waar we een boot om te zien de ochtend dient van de Hindoes van de veiligheid van onze boot aan boord. De boot rit begint vanaf Dasashwamedh Ghat en eindigt op Manikarnika Ghat langs de Heilige Ganges, kunt U Assi Ghat, Dasaswamedh Ghat, Harish-Chandra Ghat, Manikarnika Ghat, Tulsi Ghat bezoeken. Zie de Kashi Vishwanath tempel en de Gyanvyapi kund en de moskee hierop aangesloten. Bezoek ook de Benares Hindu-universiteit in India de grootste residentiŽle Universiteit met meer dan 3000 residentiŽle studenten. Terug naar uw hotel voor het ontbijt. Later bezoek Sarnath de heilige stad voor de boeddhistische over de hele wereld. Het was hier dat de heer Boeddha zijn eerste preek aan zijn eerste vijf discipelen predikte. Ook is een bezoek waard het museum met artefacten die teruggaat tot de 3de eeuw VC. Bezoek aan de nabijgelegen ruÔnes van de oude zetel van leren in Sarnath. Overnachting in Hotel.

Dag 16 - Varanasi naar New Delhi (door trein/vlucht)
In de ochtend, neem een ontspannen ontbijt, Later nemen een vlucht naar Delhi, bij aankomst in Delhi, U zal worden ontvangen door een van het teamlid van de "Ongelooflijke echte India Tours". U kunt een bezoek brengen Sikh tempel of u kunt wandelen rond Cannaught plaats, neemt een diner in de restaurants in dit centrum van de stad.

Overnachting in Hotel

Dag 17 - New Delhi
Een volledige dag gezicht zien van Delhi. Beginnen met een bezoek aan Rode Fort, de Jama Masjid met Old Delhi. In de namiddag een bezoek aan New Delhi, zien de India gate, Parliament house, het gebouw van het secretariaat en het presidentiŽle huis. Overnachting in Hotel.

Dag 18 - New Delhi
Later zal u overbrengen naar de internationale luchthaven 3 uur voor aan boord het internationale vluchttijd voor uw verdere reis terug naar uw land. De diensten van "Ongelooflijke echte India Tours" eindigt hier.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

 • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens

 • Een mooie A/C auto hebben ook voldoende ruimte voor uw bagage, gerelateerde brandstof, verzekering, tol belastingen, alle staat belastingen, parkeren en alle onze vervoer kosten inclusief stuurprogramma voedsel en onderdak.

 • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie

 • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

 • Vervoer in een exclusieve auto met airconditioning voor overdracht van treinstation en de luchthaven voor de hele reis met chauffeur als u vereist.

 • Olifant Ride in Amber Fort Jaipur.

 • Excursie naar Camel safari in Thar woestijn met diner, gipsy muziek & dans prestaties als je (Is optioneel).

 • Vroege ochtend en avond boot rijden op Varanasi in de rivier de Ganges.

 • Alle andere gespecificeerde onkosten.

 • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden.

 • Uw vlucht of trein tickets van Agra of Delhi naar Varanasi.

Diensten niet inbegrepen

 • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Rajasthan met Varanasi Travel Package Tour Plan, Reisschema - 18 dagen, Rajasthan met taj, mahal reispakket, Varanasi reizen, de roze stad, pakketreis plan, reispakket tour, india exclusieve noorden, india tour packages, spannende woestijnsafari's, erfgoed kleurrijke cultuur, avontuurlijke reizen vakanties, reispakketten Rajasthan, rajasthan Varanasi, pakketten noord-India, reispakketten noorden, vakanties vakantiepakketten, reizen vakanties vakantie, exclusief noord-India, noord-India exclusieve

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middel, budget, goedkoop, avontuur, reizen vakanties, feestdagen, pakketten, route, tours, plannen, wildlife jungle safari's, wildsafari, india reizen pakketten, Noord, india, tour, pakketten, rajasthan, varanasi, Rajasthan met Varanasi Noord India reis pakket, Tour Plan, Routebeschrijving - 18 dagen, rajasthan met taj mahal reispakket, varanasi reizen, de roze stad, tour pakket plan, reis pakket tour, exclusieve Noord india, india tour pakketten, spannende woestijn safari's, kleurrijke cultuur erfgoed, avontuurlijke reizen vakanties, tour pakketten rajasthan, rajasthan varanasi, Noord india pakketten, reizen pakketten noorden, vakanties vakantie pakketten, reizen vakantie vakanties, exclusieve Noord india, Noord india exclusief


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.