Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Exclusieve Noord India met Nepal - 15 dagen

Bookmark and Share

Exclusieve Noord India met Nepal - 15 dagen


New Delhi Ľ Jaipur Ľ Agra Ľ Orchha Ľ Khajuraho Ľ Varanasi Ľ Kathmandu (Nepal) Ľ New Delhi


Noord-India heeft een eigen betekenis dankzij diverse cultuur, verbazingwekkende monumenten, wildlife, rivieren, Himalaya, religie en klimaat. De hele Noord-India uit Noord-west Noord-Oosten is ook zeer belangrijk, strategisch en grenst uit's lands veiligheid oogpunt evenals het aan Pakistan in het noordwesten, in het noorden en in Nepal en Bhutan in Noord-Oosten van Noordoost-China.

 

Deze reizen pakket bevat cultuur van roze stad, Taj Mahal, Kamasutra tempels, heilige stad van hindoe's - Varanasi en de Himalaya.


Dag 1 - New Delhi
Welkom bij India, U zal worden ontvangen door onze vertegenwoordiger "Ongelooflijke echte India Tours" of uw stuurprogramma op de internationale luchthaven en bijgestaan naar uw hotel. In het Hotel de vertegenwoordiger / bestuurder zal overhandigen aan uw documenten met betrekking tot de tour, overnachting in Hotel.

Delhi is een van de oudste continu bewoonde steden ter wereld. Delhi was was de hoofdstad van verschillende rijken in het oude India, een grote stad in de oude handelsroutes van het noordwesten van India aan de Gangesvlakte.

Dag 2 - Jaipur (de roze stad) 270 km
Na het ontbijt richting Jaipur en bereiken door lunch-tijd en inchecken in hotel. Na de lunch vertrokken om te zien de roze stad een bezoek aan de Sterrenwacht Jantar Mantar gebouwd in 1727 door Maharaja Sawai Jai Singh II die een wiskundige, een astronoom was een astroloog en een grote musicus van zijn tijd. Hij bouwde vijf observatoria in heel India - Jaipur, Ujjain, Varanasi, Mathura en Delhi maar alleen de een op Jaipur is functioneel. Bezoek dan de stad Paleis van de Maharaja van Jaipur met een fantastische collectie van gewaden en sari's in katoen en zijde met gouden latticed werk.

Avond ter vrije besteding.

Dag 3 - Jaipur (de roze stad)
Een volledige dag programma neemt u naar nabijgelegen Amber fort, vervolgens omhoog naar de awesome fort door olifant.

Avond ter vrije besteding in uw hotel.

Dag 4 - Agra (Taj Mahal gesloten op vrijdag) 250 km
De ochtend rijden leidt u naar Agra via keizer Akbar de verlaten stad van Fatehpur Sikri, een bijna perfect bewaard gebleven 4oo jaar oude Mughal hoofdstad. Quintessential Mughal stad die de hoofdstad van hun rijk werd in de 16de en 17de eeuw. Hen is afgezien van Taj Mahal, het prachtige Fort van Agra te bezoeken.

Avond ter vrije besteding in uw hotel.

Dag 5 - Orchha - 250 km
Gelegen aan de oevers van de rivier de Betwa, Orchha heeft weinig veranderd door de eeuwen heen. Oorspronkelijk een jacht gebied, werd het centrum en de hoofdstad van de Bundelas. Orchha heeft meer tempels en paleizen dan eender welke stad van deze omvang verdient!
Wij besteden onze tijd hier met een verkennen van het paleis en de tempels die verspreid over het vredige platteland, wandelen in plattelandsgebieden onaangeroerd door moderne leven en de zeer vriendelijke lokale mensen te ontmoeten. Het rivierwater is koud, maar genoeg om te zwemmen schoon. Hebt u vrije tijd daarna voor de paar straten wandelen of lopen langs de rivier. Misschien de avond nemen in de ceremonie puja tussen 7 pm en 8 pm doorbrengen - het dagelijkse tweemaal wordt gehouden op de Raja Ram tempel, afhankelijk van het seizoen. Overnachting in Hotel.

Dag 6 - Khajuraho-(de stad van Kamasutra tempels) 190 km
Verlaten Orchha naar Khajuraho, we hoofd door het platteland van Madhya Pradesh naar de externe stad van Khajuraho.
Thuis van de prachtig bewaard gebleven oude en beroemde tempels die zijn berucht voor hun expliciete houtsnijwerk beeltenis van het volledige scala van de erotiek (Kama Sutra).

Overnachting in Hotel. (Ongelooflijke echte India Tours)

Dag 7 - Khajuraho tot Varanasi (de Ganges) door vlucht of Night Train
Ochtend gezicht zien toont ons de tempels tijdens de 9e tot de 11e eeuw gebouwd door de krachtige dynastie van Chandela Rajputs. De tempels met hun erotische beelden zijn een feest voor de ogen. De Chandelas gebouwd in alle 85 tempels maar vandaag slechts 20 tempels staan intact. Ga naar de oostelijke en westelijke groep van tempels voordat ze worden doorgegeven aan de luchthaven te vangen uw vlucht naar Varanasi. Bij uw aankomst in Varanasi krijgt u hulp en transfer naar uw hotel.

In de avond bezoek Ganges per boot rijden en zie bidden ceremonie van de heilige rivier de Ganges.

Overnachting in Hotel.

Dag 8 - Varanasi
Varanasi, voorheen bekend als Banaras, is een van de belangrijkste religieuze steden in India. Als je de drukke straten van de oude stad in de buurt van de Ganges rivier loopt, ziet u heilige mannen, heilige koeien en heilige tempels helemaal over de plaats.

Wij nemen u vroeg in de ochtend op het tijdstip van zonsopgang aan de oevers van de rivier de Ganges, waar we een boot om te zien de ochtend dient van de Hindoes van de veiligheid van onze boot aan boord. De boot rit begint vanaf Dasashwamedh Ghat en eindigt op Manikarnika Ghat langs de Heilige Ganges, kunt U Assi Ghat, Dasaswamedh Ghat, Harish-Chandra Ghat, Manikarnika Ghat, Tulsi Ghat bezoeken. Zie de Kashi Vishwanath tempel en de Gyanvyapi kund en de moskee hierop aangesloten. Bezoek ook de Benares Hindu-universiteit in India de grootste residentiŽle Universiteit met meer dan 3000 residentiŽle studenten. Terug naar uw hotel voor het ontbijt. Later bezoek Sarnath de heilige stad voor de boeddhistische over de hele wereld. Het was hier dat de heer Boeddha zijn eerste preek aan zijn eerste vijf discipelen predikte. Ook is een bezoek waard het museum met artefacten die teruggaat tot de 3de eeuw VC. Bezoek aan de nabijgelegen ruÔnes van de oude zetel van leren in Sarnath. Overnachting in Hotel.

Dag 9 tot 12 - Varanasi naar Kathmandu (Nepal, het land van Himalaya) door vlucht
In deze drie dagen kunt u bezoekt na plaatsen in Kathmandu en in de buurt van door:-

Katmandu van Durbar Square is ťťn van drie durbar (Koninklijk Paleis) pleinen in de Kathmandu-vallei. Bezoek Patan ligt op 15 minuten rijden van Kathmandu. Lalitpur, de stad schoonheid alleen door Pashupatinath Crematie van Kathmandu is gescheiden en is de tweede grootste stad in de vallei.

2 Pashupatinath Nath tempel: - niet alleen Pashupatinath is de meest belangrijke hindoe tempel in Nepal, zijn een van de belangrijkste Shiva tempels op het subcontinent en trekt talrijke liefhebbers van helemaal over India elk jaar. Pashupatinath geacht te beschikken over een bijzondere aandacht voor het Koninkrijk Nepal.

Bezoek Bhaktapur stad: - Bhaktapur Durbar Square is een conglomeraat van pagode en shikhara stijl tempels gegroepeerd rond een vijfenvijftig venster Paleis van baksteen en hout. Het plein is een van de meest charmante architectonische paradepaardjes van de vallei als zij wijst op de oude kunst van Nepal.

Nagarkhot, 32 kilometer ten oosten van Kathmandu, gelegen is een van de meest schilderachtige plekjes Bhaktapur district en staat bekend om zijn spectaculaire zonsopgang weergave van de Himalaya wanneer het weer duidelijk is. Bezoekers reizen vaak naar Nagarkhot van Kathmandu de nacht te brengen zodat kunnen zij er voor de adembenemende zonsopgang. Nagarkhot is beroemd geworden als een van de beste plekken om te bekijken van de Mount Everest, alsmede andere sneeuw-bedekte toppen van het Himalaya-bereik van Oost-Nepal.

DHULIKHEL: - dit is een schilderachtige en oude stad ligt 30 kilometer ten oosten van Kathmandu op de Arniko Rajmarg (Kathmandu Kodari Highway). Vanuit hier heeft men een panoramisch uitzicht op de Himalaya bereik. Van de belangrijkste stad, is een kort bezoek aan Namobuddha, met de stoepa en boeddhistische klooster, sterk aanbevolen. Panauti, een dorp bekend om haar vele tempels met prachtige woodcarvings, ligt op een korte afstand van Dhulikhel.

Opmerking:-dit boven plaatsen om te bezoeken maximaal van uw keuze zijn te bezoeken of niet allemaal.

Dag 13 - Katmandu te New Delhi (in vlucht)
In de ochtend, neem een ontspannen ontbijt, Later nemen een vlucht naar Delhi, bij aankomst in Delhi, U zal worden ontvangen door een van het teamlid van de "Ongelooflijke echte India Tours". U kunt een bezoek brengen Sikh tempel of u kunt wandelen rond Cannaught plaats, neemt een diner in de restaurants in dit centrum van de stad.

Overnachting in Hotel

Dag 14 - New Delhi
Later zal u overbrengen naar de internationale luchthaven 3 uur voor aan boord het internationale vluchttijd voor uw verdere reis terug naar uw land.

Een volledige dag gezicht zien van Delhi. Beginnen met een bezoek aan Rode Fort, de Jama Masjid met Old Delhi. In de namiddag een bezoek aan New Delhi, zien de India gate, Parliament house, het gebouw van het secretariaat en het presidentiŽle huis. Overnachting in Hotel.

Dag 15 - New Delhi
De diensten van "Ongelooflijke echte India Tours" eindigt hier.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

 • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens

 • Een mooie A/C auto hebben ook voldoende ruimte voor uw bagage, gerelateerde brandstof, verzekering, tol belastingen, alle staat belastingen, parkeren en alle onze vervoer kosten inclusief stuurprogramma voedsel en onderdak.

 • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie

 • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

 • Vervoer in een exclusieve auto met airconditioning voor overdracht van treinstation en de luchthaven voor de hele reis met chauffeur als u vereist.

 • Olifant Ride in Amber Fort Jaipur.

 • Vroege ochtend en avond boot rijden op Varanasi in de rivier de Ganges.

 • Alle andere gespecificeerde onkosten.

 • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden.

 • Vlucht of trein van Khajuraho naar Varanasi.

 • Vlucht van Varanasi of Delhi naar Katmandoe en terug naar Delhi.

 • Auto diensten in Nepal.

 • Vlucht over Himalaya Mount Everest. (Het is aan uw keuze te hebben of niet).

Diensten niet inbegrepen

 • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Exclusief Noord-India en Nepal, Taj Mahal, Travel Package, Tour Plan, Route - 15 Dagen, India met Nepal, exclusief Noord-India, pakketten Noord-India, tour plannen route, pakketreis plan, reispakket tour, Taj Mahal reizen, Nepal taj mahal, India reispakketten, reispakketten noorden, noord-India tour, Nepal noord-India, reis vakanties vakanties, reispakketten noorden, Jaipur de roze, Khajuraho naar Varanasi, avontuurlijke reizen vakanties, india tour packages

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middel, begroting, goedkoop, avontuur, reizen, vakanties, feestdagen, pakketten, route, tours, plannen, wildlife, jungle, Safari's, spel, station, india reizen pakketten, Noord india met nepal, Noord india, tour, pakketten, Noord india, exclusieve Noord India met Nepal, Taj Mahal, reis pakket, Tour Plan, Routebeschrijving - 15 dagen, india met nepal, exclusieve Noord india, pakketten Noord india, plan route tour, tour pakket plan, reis pakket tour, taj mahal reizen, nepal taj mahal, india reizen pakketten, tour pakketten noorden, Noord india tour, nepal Noord india, vakanties vakantie reizen, reizen pakketten noorden, jaipur de roze, khajuraho tot varanasi, avontuurlijke reizen vakanties, india tour pakketten


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.