Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Exclusieve Noord India - 11 dagen

Bookmark and Share

Exclusieve Noord India - 11 dagen


New Delhi Ľ Jaipur Ľ Agra Ľ Orchha Ľ Khajuraho Ľ Varanasi Ľ New Delhi


Reizen door Indische staten en steden brengt aan het licht, de culturele en de geografische rijkdom van India. Wij geven u een blik aan de rijkdom van het toerisme in India met informatie over alle belangrijke toeristische bestemmingen van India en toerisme diensten die voor al uw problemen zorgt terwijl u in India.

 

Dit pakket reizen bevat Jaipur - de roze stad, Taj Mahal, Kamasutra tempels & de heilige stad van de hindoe - Varanasi.


Dag 1 - New Delhi
Welkom bij India, U zal worden ontvangen door onze vertegenwoordiger "Ongelooflijke echte India Tours" of uw stuurprogramma op de internationale luchthaven en bijgestaan naar uw hotel. In het Hotel de vertegenwoordiger / bestuurder zal overhandigen aan uw documenten met betrekking tot de tour, overnachting in Hotel.

Delhi is een van de oudste continu bewoonde steden ter wereld. Delhi was was de hoofdstad van verschillende rijken in het oude India, een grote stad in de oude handelsroutes van het noordwesten van India aan de Gangesvlakte.

Dag 2 - Jaipur (de roze stad) 265 km
Na het ontbijt richting Jaipur en bereiken door lunch-tijd en inchecken in hotel. Na de lunch vertrokken om te zien de roze stad een bezoek aan de Sterrenwacht Jantar Mantar gebouwd in 1727 door Maharaja Sawai Jai Singh II die een wiskundige, een astronoom was een astroloog en een grote musicus van zijn tijd. Hij bouwde vijf observatoria in heel India - Jaipur, Ujjain, Varanasi, Mathura en Delhi maar alleen de een op Jaipur is functioneel. Bezoek dan de stad Paleis van de Maharaja van Jaipur met een fantastische collectie van gewaden en sari's in katoen en zijde met gouden latticed werk.

Avond ter vrije besteding.

Dag 3 - Jaipur (de roze stad)
Een volledige dag programma neemt u naar nabijgelegen Amber fort, vervolgens omhoog naar de awesome fort door olifant.

Avond ter vrije besteding in uw hotel. (Ongelooflijke echte India Tours)

Dag 4 - Agra (Taj Mahal gesloten op vrijdag) 250 km
De ochtend rijden leidt u naar Agra via keizer Akbar de verlaten stad van Fatehpur Sikri, een bijna perfect bewaard gebleven 4oo jaar oude Mughal hoofdstad. Quintessential Mughal stad die de hoofdstad van hun rijk werd in de 16de en 17de eeuw. Hen is afgezien van Taj Mahal, het prachtige Fort van Agra te bezoeken.

Avond ter vrije besteding in uw hotel.

Dag 5 - Orchha - 250 km
Gelegen aan de oevers van de rivier de Betwa, Orchha heeft weinig veranderd door de eeuwen heen. Oorspronkelijk een jacht gebied, werd het centrum en de hoofdstad van de Bundelas. Orchha heeft meer tempels en paleizen dan eender welke stad van deze omvang verdient!

Wij besteden onze tijd hier met een verkennen van het paleis en de tempels die verspreid over het vredige platteland, wandelen in plattelandsgebieden onaangeroerd door moderne leven en de zeer vriendelijke lokale mensen te ontmoeten. Het rivierwater is koud, maar genoeg om te zwemmen schoon. Hebt u vrije tijd daarna voor de paar straten wandelen of lopen langs de rivier. Misschien de avond nemen in de ceremonie puja tussen 7 pm en 8 pm doorbrengen - het dagelijkse tweemaal wordt gehouden op de Raja Ram tempel, afhankelijk van het seizoen. Overnachting in Hotel.

Dag 6 - Khajuraho-(de stad van Kamasutra tempels) 190 km
Verlaten Orchha naar Khajuraho, we hoofd door het platteland van Madhya Pradesh naar de externe stad van Khajuraho.
Thuis van de prachtig bewaard gebleven oude en beroemde tempels die zijn berucht voor hun expliciete houtsnijwerk beeltenis van het volledige scala van de erotiek (Kama Sutra).

Overnachting in Hotel.

Dag 7 - Khajuraho tot Varanasi (door vlucht of Night Train)
Vroege ochtend bezoek wereld erfgoed site van erotische Kamasutra tempels.

Vliegen naar Varanasi en nacht in hotel of 's nachts de trein naar Varanasi.

Dag 8 - Varanasi
Varanasi, voorheen bekend als Banaras, is een van de belangrijkste religieuze steden in India. Als je de drukke straten van de oude stad in de buurt van de Ganges rivier loopt, ziet u heilige mannen, heilige koeien en heilige tempels helemaal over de plaats.

Wij nemen u vroeg in de ochtend op het tijdstip van zonsopgang aan de oevers van de rivier de Ganges, waar we een boot om te zien de ochtend dient van de Hindoes van de veiligheid van onze boot aan boord. De boot rit begint vanaf Dasashwamedh Ghat en eindigt op Manikarnika Ghat langs de Heilige Ganges, kunt U Assi Ghat, Dasaswamedh Ghat, Harish-Chandra Ghat, Manikarnika Ghat, Tulsi Ghat bezoeken. Zie de Kashi Vishwanath tempel en de Gyanvyapi kund en de moskee hierop aangesloten. Bezoek ook de Benares Hindu-universiteit in India de grootste residentiŽle Universiteit met meer dan 3000 residentiŽle studenten. Terug naar uw hotel voor het ontbijt. Later bezoek Sarnath de heilige stad voor de boeddhistische over de hele wereld. Het was hier dat de heer Boeddha zijn eerste preek aan zijn eerste vijf discipelen predikte. Ook is een bezoek waard het museum met artefacten die teruggaat tot de 3de eeuw VC. Bezoek aan de nabijgelegen ruÔnes van de oude zetel van leren in Sarnath. Overnachting in Hotel.

Dag 9 - Varanasi te New Delhi (in vlucht)
In de ochtend, neem een ontspannen ontbijt, Later nemen een vlucht naar Delhi, bij aankomst in Delhi, U zal worden ontvangen door een van het teamlid van de "Ongelooflijke echte India Tours". U kunt een bezoek brengen Sikh tempel of u kunt wandelen rond Cannaught plaats, neemt een diner in de restaurants in dit centrum van de stad.

Overnachting in Hotel

Dag 10 - New Delhi
Een volledige dag gezicht zien van Delhi. Beginnen met een bezoek aan Rode Fort, de Jama Masjid met Old Delhi. In de namiddag een bezoek aan New Delhi, zien de India gate, Parliament house, het gebouw van het secretariaat en het presidentiŽle huis. Overnachting in Hotel.

Dag 11 - New Delhi
Later zal u overbrengen naar de internationale luchthaven 3 uur voor aan boord het internationale vluchttijd voor uw verdere reis terug naar uw land. Van de dienst van de "Ongelooflijke echte India Tours" eindigt hier.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

 • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens.

 • Een mooie A/C auto hebben ook voldoende ruimte voor uw bagage, gerelateerde brandstof, verzekering, tol belastingen, alle staat belastingen, parkeren en alle onze vervoer kosten inclusief stuurprogramma voedsel en onderdak.

 • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie.

 • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

 • Vervoer in een exclusieve auto met airconditioning voor overdracht van treinstation en de luchthaven voor de hele reis met chauffeur als u vereist.

 • Olifant Ride in Amber Fort Jaipur.

 • Vroege ochtend en avond boot rijden op Varanasi in de rivier de Ganges.

 • Alle andere gespecificeerde onkosten.

 • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden u bezoek met Un-limited kilometer.

 • Uw vlucht of trein tickets van Varanasi naar Delhi.

Diensten niet inbegrepen

 • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Exclusief Noord-India met de Taj Mahal Travel Package Tour Plan, Reisschema - 11 dagen, exclusief Noord-India, India exclusieve noorden, Taj Mahal reizen, pakketreis plan, reispakket tour, India met taj

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middellange, budget, goedkoop, avontuur, reizen, vakanties, feestdagen, pakketten, route, tours, plannen, wildlife, jungle, Safari's, spel, station, india reizen pakketten, exclusieve Noord india, noorden, india, tour, pakketten, exclusieve Noord India met Taj Mahal reis pakket, Tour Plan, Routebeschrijving - 11 dagen , exclusieve Noord india, exclusieve Noord india, taj mahal reizen, tour pakket plan, reis pakket tour, india met taj


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.