Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Exclusieve Noord India met Wildlife - 15 dagen

Bookmark and Share

Exclusieve Noord India met Wildlife - 15 dagen


New Delhi Ľ Jaipur Ľ Keoladeo Ghana Bird Sanctuary Ľ Agra Ľ Orchha Ľ Khajuraho Ľ Panna Tiger Reserve Ľ Varanasi Ľ New Delhi


De naam beschrijft het pakket verbindt met andere populaire plaatsen zoals Agra, Orchha, Khajuraho en Varanasi Delhi, samen met twee bekendste Indiase wildlife bestemmingen Ghana Bird Sanctuary en Panna Tiger Reserve.


Dagen 1 - Delhi
Aankomst in Delhi luchthaven en rijden rechtstreeks naar het Hotel en ontspannen.

Dag 2 - Delhi
Na een ontspannen ontbijt, geniet van een gecombineerde attracties van oude en New Delhi. De hoofdstad is gemaakt door de Britten. Humayun's Tomb, een mijlpaal in de geschiedenis van Mughal architectuur, en de dreigende zandstenen toren van Qutab Minar verkennen.

Dag 3 - Delhi/Jaipur-265 km
Rijden naar de "roze stad" van Jaipur, vernoemd naar haar gebouwen van zacht roze stucwerk. Tegenkomen Rajasthani grandeur op het Paleis van de stad, waar zeldzame manuscripten, zwaarden en schilderijen tentoongesteld worden. Op de Sterrenwacht van 17e-eeuwse Jantar Mantar, een prachtige 90-voet zonnewijzer bekijken en vervolgens bewonder de uitgebreide gevel van het Paleis van winden.

Dag 4 - Jaipur
Besteden de ochtend in het Amber Fort, een majestueuze Fort-paleis versierd met ingewikkelde schilderijen en mozaÔeken. Vanmiddag is er tijd om Jaipur de levendige kunsten en ambachten markten te verkennen op uw eigen. Reis naar het platteland voor een speciaal diner met folk entertainment.

Dag 5 - Jaipur/Bharatpur-200 km
Rijden naar Bharatpur vanmorgen en inchecken in ons hotel. Onderneming in het dorp om te ervaren dagelijks leven in India.

Dag 6 - Keoladeo Ghana National Park
Reizen door riksja via de wetlands van Keoladeo Ghana National Park, een UNESCO World Heritage site herbergen meer dan 400 soorten vogels. Zoek voor wilde dieren en vogels, waaronder ijsvogels en verschillende soorten van kranen.

Dag 7 - Bharatpur/Agra-55 km
Op weg naar Agra stop voor een bezoek aan Fatehpur Sikri, de perfect bewaard gebleven 16e-eeuwse Mughal hoofdstad van keizer Akbar. Bezoek de buitengewone Taj Mahal - beschouwd als de meest extravagante monument ooit gebouwd voor liefde.

Dag 8 - Agra (Taj Mahal gesloten op vrijdag)
Bij zonsopgang, getuige de dawn's eerste licht wassen via de Taj Mahal of op als de volgende dag het is vrijdag avond. Na het ontbijt, verkennen Agra Fort de doolhof van binnenplaatsen; moskeeŽn; en privť kamers, die het verhaal van het Mogoelrijk tot leven brengen. Vanmiddag, wandel de tuinen van het hotel, profiteer van de vele voorzieningen, of genieten van een optionele excursie naar het Mausoleum van de Mughal van Itmad-Ud-Daulah. Terug naar de Taj Mahal te ervaren van het monument bij zonsondergang.

Dag 9 - Agra/Orchha-220 km
Neem een vroege ochtend spoor reis naar de stad van Orchha, gelegen in een prachtige vallei langs het sprankelende water van de rivier de Betwa. Verkennen van deze middeleeuwse stad monumenten, met inbegrip van paleizen, rekening houdend met levendige 17e-eeuwse muurschilderijen, en de surrealistische UI koepels mausolea.

Dag 10 - Orchha/Khajuraho-190 km
Blijven de World Heritage site van Khajuraho, thuis van India's grootste verzameling van middeleeuwse Jain, Hindoe tempels en kamasutra tempels.

Dag 11 - Panna Tiger Reserve
Uiteengezet op een ochtend wildsafari in de ongerepte Panna Tiger Reserve, bekend om haar tijgers en luipaarden, evenals zijn Hyena's en wolven. Daarna terug naar Khajuraho te verkennen tempels bedekt met tantrische beeldhouwwerken die dagelijkse activiteiten en attitudes.

Dag 12 - Khajuraho/Varanasi
Vanochtend, kunt u kiezen om terug te keren naar Panna Tiger Reserve voor uitgebreide spel bekijken of meer tijd onderzoek naar de tempel houtsnijwerk in Khajuraho. In de vroege namiddag, vliegen naar de spirituele hoofdstad van India - de heilige stad Varanasi.

Dag 13 - Varanasi
Cruise de Ganges rivier aan boord van houten roeiboten om pelgrims Baden, ochtend gebeden aanbieden, en het uitvoeren van religieuze rituelen. Zie op de vereerde boeddhistische bedevaartsoord van Sarnath, het symbool van India in de oude stenen leeuw hoofdstad van Ashoka. Houd rekening met de mystieke evening prayer ritueel, of aarti (bid), op de machtige Ganges-rivier.

Dag 14 - Varanasi/Delhi
Na een vrije ochtend in Varanasi, vliegen naar Delhi. En ontspannen in het hotel.

Dag 15 - Delhi & vertrek volgens uw vluchtschema
Vertrek op de luchthaven volgens uw vluchtschema.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

  • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens.

  • Een mooie A/C auto hebben ook voldoende ruimte voor uw bagage, gerelateerde brandstof, verzekering, tol belastingen, alle staat belastingen, parkeren en alle onze vervoer kosten inclusief stuurprogramma voedsel en onderdak.

  • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie.

  • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

  • Vervoer in een exclusieve auto met airconditioning voor overdracht van treinstation en de luchthaven voor de hele reis met chauffeur als u vereist.

  • Olifant Ride in Amber Fort Jaipur.

  • Alle andere gespecificeerde onkosten.

  • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden u bezoek met Un-limited kilometer.

Diensten niet inbegrepen

  • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Exclusief Noord-India met Indiase Wildlife Travel Package Tour Plan, Route - 15 Dagen, panna Tiger Reserve, reizen india taj, exclusief Noord-India, India exclusieve noorden, india met wilde dieren, ghana vogelreservaat, de beste van Noord-, Noord-India exclusieve, agentschap boeken van de reis, wereld erfgoed site, ghana nationaal park, Amber Fort in Jaipur

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middel, budget, goedkoop, avontuur, reizen, vakanties, feestdagen, pakketten, route, tours, plannen, wildlife jungle safari's, wildsafari, india reizen pakketten, Noord india, tour pakketten, exclusieve, Noord india wildlife, exclusieve Noord India met Indiase Wildlife reizen pakket, Tour Plan, Routebeschrijving - 15 dagen, panna tijger reserveren, reizen india taj, exclusieve Noord india, india exclusieve Noord, india met wilde dieren, ghana vogelreservaat, beste van Noord, Noord india exclusieve, agentschap reizen boeken, world heritage site, ghana national park, amber fort jaipur


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.