Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Beste van Gujarat - 28 dagen

Bookmark and Share

Beste van Gujarat - 28 dagen


Mumbai Ľ Lonavala Ľ Aurangabad Ľ Nasik Ľ Saputara Ľ Surat Ľ Vadodara Ľ Ahemdabad Ľ Dasada Ľ Bhuj Ľ Gondal Ľ Sasan Gir National Park Ľ Jamnagar Ľ Dwarka Ľ Diu Ľ Bhavnagar Ľ Mumbai


Deze reizen plan omvat de beste Gujarat die getuige culturele leven van Gujarat & Asiatic Lion Reserve op Sasan Gir Nationaal Park, samen met de financiŽle hoofdstad van India Mumbai, Lonavala, Aurangabad en Nasik in Maharashtra.


Dag 1 - Mumbai
Welkom bij India, U zal worden ontvangen door onze vertegenwoordiger "Ongelooflijke echte India Tours" of uw stuurprogramma op de internationale luchthaven en bijgestaan naar uw hotel. In het Hotel de vertegenwoordiger / bestuurder zal overhandigen aan uw documenten met betrekking tot de tour, overnachting in Hotel.

Dag 2 - Lonavala - 104 km
Rijden naar Lonavala, het is heel mooi heuvel station. Het is beroemd in heel India voor de hard candy sweet bekend als chikki. Lonavala komt tot leven tijdens de moesson seizoen zoals het platteland weelderige groen met watervallen en vijvers draait.

Dag 3 - Lonavala
Een reis naar Lonavala en Khandala kan worden gecombineerd met sight-seeing bezoeken van de grotten van Karla, Bhaja en Bedsa en ook de twee forten, Lohagad en Visapur.

Op de avond kunt u ontspannen in uw hotel.

Dag 4 - Aurangabad - 290 Km
Rijden naar Aurangabad, die beroemd voor Ajanta is en Ellora caves. Bij aankomst transfer naar hotel en ontspannen. Zie de kleurrijke bazaars in de nacht.

Dag 5-Aurangabad
Deze dag nemen volledige dag, beweeg om te zien de beroemde Ajanta caves. Het is bewaard gebleven als world heritage site. Zie de prachtige en oude architectuur. Op de avond komt terug naar Aurangabad en ontspannen in het hotel.

Dag 6 - Aurangabad
Rijden naar Ellora caves, dit is iets anders voor Ajanta caves, maar de moeite waard om naar te kijken. Neem enkele foto's. Middag terug naar Aurangabad en beweeg om te zien de beroemde Bibi ka Makbara (moskee), het is een replica van de beroemde Taj Mahal. Ontspan in de nacht in het hotel.

Dag 7 - Nasik - 215 Km
Rijden naar Nasik, die heeft aangeduid als de "wijn hoofdstad van India". Bij aankomst bezoek de, Gangapur Dam, die een mooie site. De val van de Dudhsagar in de buurt van het dorp van Gangapur is de moeite waard een kijkje in de regens. Een paar kilometer van de Gangapur dorp is er een site steentijd. Ontspan in de nacht in het hotel.

Dag 8 - Saputara - 160 Km
Rijden naar Saputara, het is een mooi en een dichtbevolkte beboste enige heuvel station stad gelegen in het district "Dang" zuidpunt van Gujarat, India. Saputara is gebouwd als een goed geplande hill station met alle noodzakelijke serviceableness zoals hotels, parken, zwembaden, club, ropeways, theaters en een museum die de toeristen bieden een heerlijke vakantie in de gezelligheid van de heuvel station varen.

Dag 9 - Saputara
Deze dag is voor gezicht gezien. Bezoek Saputara meer, dat een van die plaatsen waar je ademen niet-verontreinigde lucht is kan terwijl u geniet van uw vakantie van de drukte van de stadsleven vervuild. U kunt zelfs gaan voor een trekking naar nabijgelegen dorpen. Geen lokale vervoer is dat veel beschikbaar in deze heuvel station en deze toeristen of trekking plaats kan best worden gedekt op voet.

Dag 10 - Surat - 130 Km
Rijden naar Surat, het is ook bekend als de stad diamant. TweeŽnnegentig % van's werelds diamanten zijn gesneden en gepolijst in Surat. Het is bekend in India voor zijn Surti keuken, die eeuwige favorieten zoals Surti Ghari (een type van zoete), Locho, Surti Undhiyu, Rasaawala Khaman, koude coco en Surti Chinese omvat.

Ontspan in de nacht in het hotel.

Dag 11 - Vadodara - 160 Km
Rijden naar Vadodara, het is beroemd voor paleizen, Laxmi Vilas Palace, Nazarbaug Palace, Makarpura Palace, Pratap Vilas Palace zijn naam van de enkele beroemde paleizen. U zult zeker genieten van fotografie hier. Ontspan in de nacht in het hotel.

Dag 12 - Ahmedabad - 110 Km
Rijden naar Ahmedabad, is het grootste stad van Gujarat. Het is ook bekend als Mahatma Gandhi's plaats. Sabarmati-Ashram, Mahatma Gandhi's huis is een must horloge. Zie de kleurrijke nacht bazaars in de nacht.

Dag 13 - Ahmedabad
Toewerken naar Gandhi Nagar, het is de plaatsen waar Mahatma Gandhi's is de laatste jaren van zijn leven verbleef. Zie de Akshardham, Deer Park en Museum van Gandhi's is de moeite waard om naar te kijken. Nacht zal worden op Ahmdabad.

Dag 14 - Dasada - 100 Km
Rijden naar Dasada, bekend als "Little Rann van Kutch" huis van Aziatische wilde ezel. After-Noon bezoek het heiligdom en neem een korte trip naar de lokale dorp om te zien de lokale stammen. Overnachting in Dasada

Dag 15 - Bhuj - 330 Km
Rijden naar Bhuj, het is een bekende bestemming voor shopping van ambachtelijke werk. Kunstenaars van nabijgelegen dorpen brengen hun kunstwerk te koop in Bhuj. Belangrijke bezienswaardigheden voor mensen die willen studeren en meer weten over kutchi borduurwerk zijn Shrujan, Kutch Mahila Vikas Sangathan (KMVS), Kalaraksha en vrouwen ambachtslieden Marketing Agentschap (WAMA).

Dag 16 - Bhuj
Excursie naar omliggende dorpen, zie de oorspronkelijke Gujarati dorp levensstijl. Hier zult u alle de ambachtelijke producten. Terug naar Bhuj in avond station en ontspannen in het hotel.

Dag 17 - Gondal - 270 Km
Rijden naar Gondal, het historische plaats is. Bezoek Naulakha paleis, de boomgaard paleis en Riverside Palace vervolgens in avond genieten in de markt van de stad.

Dag 18 - Sasangir - 110 Km
Na het ontbijt rijden naar Sasangir, onderweg bezoek aan de beroemde Ashok Rock Edict Junagarh Museum; Ontspan in uw resort bij aankomst in Sasangir.

Dag 19 - Sasangir
Verplaatsen voor een Jungle safari; Zie de beroemde Aziatische leeuwen en sommige andere exclusieve soorten dieren. In de avond kunt u ontspannen in uw resort.

Dag 20 - Jamnagar - 210 Km
Station naar Jamnagar, op aankomst bezoekt het Darbargadh paleis, Lakhota Fort, Pratap Vilas Palace en andere toeristische plaatsen. Ontspan in de nacht in het hotel.

Dag 21 - Dvaraka - 160 Km
Rijden naar Dvaraka, is het beschouwen als een van de zeven oudste steden van India. Het is van mening dat de stad werd opgericht door Lord Krishna. Bezoek de Dwarkadheesh-tempel die 2500 jaar terug is gebouwd bij aankomst. Deze tempel is een perfect voorbeeld van eeuwenoude architectuur... Later bezoek Rukmini Devi tempel en Gomti Ghat tempels

Dag 22 - Diu - 330 Km
Rijden naar Diu, het is een van de beste strand in Gujarat. Ontspan in uw resort bij aankomst.

Dag 23 - Diu
Ontspannen op het strand kant

Dag 24 - Diu
Ontspannen op het strand kant

Dag 25 - Bhavnagar - 210 Km
Rijden naar Bhavnagar onderweg bezoek Palitana Shatrunjaya tempel. Op aankomst cheque in het hotel. Zie de kleurrijke night bazaar in avond en proeven sommige exclusieve variŽteit van voedsel.

Dag 26 - Bhavnagar
Deze volledige dag is voor gezicht gezien. De stad biedt levendige tinten van traditionele Gujarati cultuur aan de reiziger. Bezoek de Takhteshwar tempel, Nilambag Palace, kust op Ghogha (over 22 km. van Bhavangar), Victoria Park met diverse flora en fauna. Dit park is een paradijs voor vogelaars en natuurliefhebbers.

Dag 27 - Mumbai
Na het ontbijt vliegen richting naar Mumbai, plan uw dag volgens de terugkerende vluchtschema bij aankomst. Neem volledige dag stadstour die betrekking hebben op toeristische bestemmingen zoals het strand Juhu, Gateway van India en Prins van Wales Museum. U kunt ook verplaatsen naar een excursie naar de grot van de olifant, een van de belangrijkste bezienswaardigheden dat de Elephanta Island is gelegen op 10 km afstand van de Gateway of India. Er zijn verschillende rock gesneden tempels aanwezig in deze grotten, die zo oud als de 5e eeuw op de avond ter vrije besteding zijn.

Dag 28 - Fly naar Mumbai
Terug naar huis vliegen met zoete herinneringen... Eindigt hier.


Enquiry Form

Name: *
Email: *
Nationality: *
No. of Days:
No. of People:
Type of Hotel: *
Telephone:
Date of Visit: Pick a date *

Rough Itinerary & Details:

(Provide maximum details to

workout in a best way for your travel)

Reference:

 

Diensten inbegrepen

  • Bijstand voor uw aankomst op internationaal en Domestics luchthavens.

  • Een mooie A/C auto hebben ook voldoende ruimte voor uw bagage, gerelateerde brandstof, verzekering, tol belastingen, alle staat belastingen, parkeren en alle onze vervoer kosten inclusief stuurprogramma voedsel en onderdak.

  • Accommodatie in dubbele kamers zoals par uw geselecteerde categorie.

  • Dagelijks ontbijt in de vermelde hotels inclusief van belastingen.

  • Vervoer in een exclusieve auto met airconditioning voor overdracht van treinstation en de luchthaven voor de hele reis met chauffeur als u vereist.

  • Alle andere gespecificeerde onkosten.

  • Alle excursies die kunt u dichter bij de steden u bezoek met Un-limited kilometer.

Diensten niet inbegrepen

  • Reizen verzekering, internationale vlucht tickets India visumkosten, tips, monument tickets, film / video camera vergoeding op monumenten, diverse onkosten, souvenirs of andere kosten die niet is opgegeven.

NB:Boven route kan worden dienovereenkomstig gewijzigd. Het beste van Gujarat, India Wildlife Jungle Safari, Game Drive, Travel Package, Tour Plan, Routebeschrijving - 28 Days, de beste van Gujarat, Sasan Gir National, Gir National Park, safari game drive, safari reizen, rijden reispakket, jungle safari spel , wilde dieren jungle safari, Gujarat Indiase Wildlife, indian wild jungle, reispakket tour, pakketreis plan, tour plannen route, noord-India tour, india tour packages, Gujarat noord-India, exclusief noord-India, wilde dieren jungle safari's, goedkope avontuurlijke reizen, avontuur reizen vakanties, reizen vakanties vakantie, safari's game drive, jungle safari's game, game drive india, vakantiepakketten route, tours van plan wilde dieren, india reispakketten, de beste van Noord-, Aziatische leeuwen

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middel, begroting, goedkoop, avontuurlijke reizen, vakanties, vakantie pakketten, route, tours plannen, wildlife jungle safari's, wildsafari, india reizen pakketten, beste van gujarat, Noord india, tour pakketten, beste van Gujarat, Indiase Wildlife Jungle Safari Game Drive, reis pakket, Tour Plan, Routebeschrijving - 28 dagen, beste van gujarat, sasan gir nationale, gir Nationaalpark, safari game drive, wildsafari reizen, station reispakket, jungle safari spel, wildlife jungle safari, gujarat Indiase wildlife, wildlife Indiase jungle, reis pakket tour, tour pakket plan, tour plan route, Noord india tour, india tour pakketten, gujarat Noord india, exclusieve Noord india, wildlife jungle safari's, goedkoop avontuur reizen, avontuurlijke reizen vakanties, reizen vakanties vakantie, Safari game drive, jungle safari's game, game station india, vakantie pakketten route, tours plannen wildlife, india reispakketten, beste van Noord, Aziatische lions


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.