Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

De Indische Safaris van het Wild

Bookmark and Share

India is een van de top twaalf landen in de wereld in termen van natuur en bossen beeltenis 'Mega diversiteit'. Externe bergen ijzige plateaus, vochtige groenblijvende uitlopers, regenwouden en droog struikgewas, woestijnen, zoute flatlands, mangrove moerassen, weelderige bergwouden, grazige weiden, schaduwrijke zwembaden van water; lange vederachtige bamboe alle ondersteunt collectief een verbazingwekkende verscheidenheid aan wilde dieren. Aangezien eeuwen geleden dieren hebben in India bijvoorbeeld olifanten als Lord Ganesha en apen als Hanumana gezien zijn vereerd.

Een groot aantal nationale parken en heiligdommen zijn nu vastgesteld in India te bieden natuurlijke habitat aan dieren. "TIGER" is nationale dier & "PEACOCK" is de nationale vogel van India. Dit is slechts plek in de wereld waar de majestueuze schoonheid van Tiger in een enkel bezoek van Bandhavgarh, Kanha of Ranthambore National Park men kan. Tijger is nu geworden van een dier van de premier van India.

Corbett national park - India's oudste Nationaalpark en Periyar Reserve gastheren het huis van de Aziatische olifanten. Het Kaziranga in Assam is het vaderland van een gehoornde Rhino. GIR forest van Gujrat is nu de enige plek in hele AziŽ voor Asiatic Lion. Erfgoed van de wereld Keoladeo Ghana National Park, een oppervlakkige kennis van wetland trekt enkele van de grootste gemeenten van trekkende watervogels.

Zijn flora omvat 15000 bloeiende planten die 6% van's werelds totale zijn. India's faunistische diversiteit is ook hoog, met haar 1178 vogelsoorten die 14% van's werelds totale vertegenwoordigen. Er zijn ook meer dan 500 soorten zoogdieren, 30.000 insecten en meer dan 400 soorten reptielen. Kortom is dit subcontinent een paradijs voor degenen die graag de genade en schoonheid van de flora en fauna waarnemen en voor degenen die willen vastleggen op film.

Met een verbazingwekkende verscheidenheid aan flora en fauna is het jammer om te weten dat ongeveer 250 dieren worden bedreigd en behoefte aan onmiddellijke bescherming. Een paar van hen als Cheetah reeds uitgestorven en veel meer zijn er in de wachtrij jammerlijk overleven op haar laatste benen bijvoorbeeld Tiger, gouden langoer herten en apen een paar verschillende soorten en zeker enkele van de vogels.

Deze rijke fauna en prachtige natuur waren er verscheidene pogingen gemaakt door de Indiase regering te beschermen en pervers. Een van de succesverhalen is dat van het "Project Tiger" de meest spectaculaire en de, die vele bossen onder haar breed paraplu heeft opgeslagen. Tiger project geslaagd voornamelijk door de sterke, suggestieve symbool voor de tiger zelf, in de publieke opinie niet in India maar wereldwijd rally.

De belangrijkste oorzaak van verdwijnende dieren in India is stroperij evenals krimpende bosareaal. De oorzaak is ontbossing, vanwege bevolking evenals industrialisatie groei. In weerwil van, hadden vele pogingen om te stoppen met stroperij er geen radicale hervormingen plaatsvinden, vooral omdat de wetten niet daadwerkelijk worden toegepast.

In 1972 verklaard India een aantal dieren en vogels zo volledig beschermd en begon "tiger project", declareren 11 heiligdommen, gereserveerde bossen en nationale parken voor tijgers uitsluitend in het Indiase subcontinent. Maatregelen ter bescherming van dieren in het wild genomen sinds de onafhankelijkheid zijn tot op zekere hoogte vruchtbaar geweest. Nu we meer dan 200 heiligdommen hebben, nationale parken en bossen reserve verspreid over het land. Sommige van deze zijn zo groot als 780 vierkante kilometer en de kleinere rond 26 bedrijven in het gebied. De meeste van deze zijn goed verbonden door weg en spoor en sommige zelfs door de lucht. Ingerichte kamers, zijn slaapzalen, huis van de rest van het Forest Department en privť hotels met alle voorzieningen beschikbaar. In de meeste van de heiligdommen en nationale parken, de wegen zijn goed. Op sommige plaatsen zijn er in de buurt water gaten wachttorens. Gemeenschappelijke dieren gevonden in overvloed.

India heeft een grote fauna, maar het is niet goed belicht. De belangrijkste reden is dat fotografie in India niet zo eenvoudig als in de uitgestrekte open graslanden van Afrika is. De verlichting voorwaarde is over het algemeen slecht. De meeste dieren zijn zeer verlegen & alarm. De bossen zijn zeer dicht met dikke kreupelhout waardoor de bossen een beetje ontoegankelijk. Maar het is zeer waar dat India een zeer grote reikwijdte voor wildlife fotografie heeft als het goed wordt onderzocht.

Indian Wildlife Safaris - wildlife jungle safaris, india nepal wildlife, nepal wildlife safaris, india wildlife safaris, safaris game drive, jungle safaris game, tours plans wildlife, holidays packages itinerary, plans wildlife jungle, indian safari game, jungle safaris travel, indian wildlife safaris, safaris travel packages, wildlife safaris india, wildlife and forests

 

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Indische, luxe, middellange, budget, goedkoop, avontuur, reizen, vakanties, feestdagen, pakketten, route, tours, plannen, wildlife, jungle, Safari's, spel, station, india reizen pakketten, wildlife safari's, india, nepal, wildlife, Safari's, wildlife jungle safari's, india wildlife nepal, nepal wildlife safari's, india wildlife safari's, Safari game drive, jungle safari's game, tours plannen wildlife, vakantie pakketten route, plannen wildlife jungle, Indiase safari spel, jungle safari's reizen, Indiase wildlife safari's, Safari's reizen pakketten, wildlife safari's india, wildlife en bossen, Indische Wildlife Jungle Safari's, reizen pakketten, Tours, plannen, routebeschrijving, Indische Safari Game Drive


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.