Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Tiruchirapalli

Bookmark and Share

 

Á Back Page

Bekend als: Trichy
Het winkelen: -
Geschiedenis van: 3e duizendguldenkruid BC
Bevolking: 7 Lac

Tiruchirappalli nu genoemd Trichy is gelegen aan de oevers van de rivier de Coromandel. Trichy, de vierde grootste stad van de staat was een citadel van de vroege Cholas die later viel op de Pallava. Maar de Pallava nooit echt wist te behouden controle van deze strategische stad en het verloor van de Pandyas meerdere malen.

Tiruchirappalli staat bekend om haar Fort Rock en de tempel op een hoogte van meer dan 83 meter. Andere beroemde tempels zijn de Sri Ranganathaswamy Temple (Srirangam), Siva tempel in Tiruvanaikkaval en de Samayapuram Mariamman Tempel.

Bezienswaardigheden

 

Rots Fort
Trichy de meest beroemde landmark is een 83 m hoge rots die de enige ontsluiting in de anders vlakke land van de stad is. Het meest verbazingwekkende feit over de rots is dat het een van de oudste in de wereld - approaximately 3.800 miljoen jaar, waardoor het zo oud als de rotsen van Groenland en ouder dan de Himalaya.

Regering Museum
Dit ligt op 19, Bharathidasan weg. Brons en stenen sculpturen zijn hier tentoongesteld. Entree is gratis; het museum is een alle dagen behalve vrijdag geopend.

St John's Church
Deze kerk gebouwd in 1812 heeft louvre deuren die openen om te zetten in de luchtige pavillion en is gelegen in de buurt van de Theppakulam.

Kudumiyanmalai
De Siva tempel hier heeft sommige interessante inscripties als goed zo mooi sculpturen. Een van de inscripties behandelen de muzikale verhandeling van Mahendravaraman Pallava en zijn experimenten met acht-stringed genaamd Parivadini.

Tiruvanaikkaval of Jambukeswarar tempel
Ligt 2 km ten oosten van Srirangam, deze prachtige tempel Siva steelt de show van de grotere Ranganathaswami tempel dankzij het uitstekende architectonische ontwerp. De tempel is vernoemd naar de olifant die geloofde Lord Siva hebben hier vereerd. GeÔnstalleerd onder een oude boom Jumbu, de lingam is gedeeltelijk door water ondergedompeld, en is bedoeld om te vertegenwoordigen God-incarnate als Water.

 

Nabijgelegen excursies

 

Srirangam (7 km)
De belangrijkste pelgrims centre is gelegen in een eiland slechts 7 km van Trichy districten. Srirangam, omgeven door de wateren van de Coromandel aan de ene kant en haar zijrivier Kollidam anderzijds, is een 600 hectare groot eiland-stad omsloten binnen de zeven muren van de gigantische Sri Ranganathaswami tempel. Er zijn 21 gopurams, die onder welke Rajagopuram de grootste is. De 72 m hoge 13-voudige Rajagopuram werd in 1987 gebouwd en domineert het landschap voor mijl rond, terwijl de resterende 20 gopurams werden gebouwd tussen de 14e en 17e eeuw.

Sittannavasal (58 Km)
In dit dorp zijn de overblijfselen van een 2de eeuw VC Jain tempel grot. Fresco schilderijen die doet denken aan Ajanta sieren de muren. Velen van hen zijn typisch van de 9e eeuw Pandya periode en omvatten exquisetely gedetailleerde foto's van dieren, vissen, eenden, mensen verzamelen lotussen van een vijver en twee dansen cijfers. Er zijn ook inscripties die teruggaat tot de 9e en 10e eeuw. Fresco schilderijen uit de 7e eeuw kunnen worden gezien op het plafond van de Ardhamandapam.

Gangaikondacholapuram (100 Km)
De Brahadeeswarar tempel bij Gangaikondacholapuram werd bedacht en gebouwd door de chola koning Rajendra - 1 na zijn overwinning op de koninkrijken aan de rivier de Ganges. Afgezien van de enorme Nandi, zijn er enkele prachtige beelden met inbegrip van een dansende Ganesha, een leeuw-headed goed en een prachtige Fries beeltenis Rajendra wordt gekroond door Siva en Parvati.

Leuk Festives

  • Mohini Alangaram, Ekadashi, ofwel Vaikunta, Garuda Sevai, Bloemenfestival en auto Festival in Srirangam in December - januari.

  • Zweven Festival in Rock Fort Teppakulam in maart - April.

  • Samayapuram Mariamman Temple poochorithal Festival in maart - April.

Afstand van de grote steden

Chennai 319 Kms
Madurai 134 Kms
Thanjavur 42 Kms

 

Hoe er te komen

by Air De luchthaven van Trichy heeft vluchten naar Chennai, Sharjah, Koeweit en Colombo.
by Rail Het is een belangrijke kruispunt op de meter en breedspoor van Southern Railway en is verbonden met Chennai, Madurai, Thanjavur, Bangalore, Mysore, Tirupathi, Rameswaram en Kochi.
by Road Trichy is verbonden door een goed netwerk van wegen naar alle belangrijke plaatsen in Tamil Nadu.

Aanbevolen Restaurants

  • Breeze Residency, Tiruchirapalli

  • Kannappa Restaurant, Tiruchirapalli

  • Meridian Restaurant, Tiruchirapalli

Hotels in Tiruchirapalli

Luxe

Medium

Begroting

-

-

-

hh - heritage hotel ; ph - palace hotel ; bh - boutique hotel ; gh - guest house ; hs - home stay Over Tiruchirapalli, Trichy, Tamil Nadu, toerisme, monumenten, attracties, Travel Tips, Winkelen, steden van India, monumenten attracties reizen, bestemmingen in Tamil Nadu, Tamil Nadu toerisme monumenten, reistips winkelen, de oude stad, reizen toeristische gids, monumenten in Tiruchirapalli, Trichy, Tamil Nadu india, beurzen en festivals, top bestemmingen monumenten

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

top bestemmingen, monumenten in, Zuid-, Indische, wildlife, reizen, reizen, toeristische, gids, attractie, plaatsen, toerisme, bestemmingen in Tamil Nadu, Tiruchirapalli, trichy, Tamil Nadu, india, Over Tiruchirapalli, Trichy, Tamil Nadu, toerisme, monumenten, attracties, Reizen Tips, Shopping, steden van india, monumenten attracties reizen, bestemmingen in Tamil Nadu, Tamil Nadu toerisme monumenten, reis tips winkelen, de oude stad, toeristische Reisgids, monumenten in Tiruchirapalli, trichy, india van Tamil Nadu, beurzen en festivals, top bestemmingen monumenten


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.