Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Ooty

Bookmark and Share

 

Á Back Page

Bekend als: Udhagamandalam / Koningin van de heuvel stations
Het winkelen: -
Geschiedenis van: 200 jaar ca.
Bevolking: 80 thousand

Udhagamandalam of Ooty, de hoofdstad van het district Nilgiri is bekend als de koningin van heuvel stations onder de toeristische circuits. Het is gelegen op een afstand van 105 km afstand van Coimbatore. De hoogte van de heuvels in het bereik van de Nilgiri varieert tussen 2280 en 2290 meter, de hoogste piek worden Doddabetta op een hoogte van 2623 meter.

De oprichting van talrijke theeplantages Ooty beroemd gemaakt. Hoge bergen, dichte bossen, uitgestrekte graslanden en mijlen en mijlen van theetuinen begroeten de passagiers op de meeste routes.

Bezienswaardigheden

 

Botanische tuin
Botanische tuinen zijn een belangrijke toeristische attractie voor degenen die bezoek Ooty, ťťn van de meest populaire heuvel stations van India. Ze wildgroei over 50 hectare en ga liggen op de lagere hellingen van Dodabetta piek, dat het hoogste punt in Ooty is.

Regering Museum - Ooty
De regering Museum in Ooty de regering museum, Mysore Road, Ooty heeft items van tribal objecten, district ecologische details en representatieve sculpturale kunsten en ambachten van Tamil Nadu. Het werd opgericht in 1989, met het oog op onderwijs voordelen opleveren voor de verblijfplaats en het bezoeken van de bevolking van Nilgiris district. Toeristische informatie entree: Gratis tijdsinstellingen: 10u00 tot 1.00 uur en 14.00 tot 17.00 gesloten op: vrijdag, tweede zaterdagen en nationale feestdagen Ooty de dichtstbijzijnde luchthaven Coimbatore (100 km is). Ooty op the narrow gauge railway is verbonden met Mettupalayam, die rechtstreeks is aangesloten op Coimbatore en Chennai aan het breedspoor. Er zijn regelmatige busdiensten Ooty verbinden met Coimbatore, Trichy, Bangalore, Madurai, Kanyakumari, Mysore, Calicut, Tirupati enz.

Kalhatty Falls
De Kalhatty falls bevinden zich op de Kalhatty hellingen op over 13-km van Udhagamandalam op de Udhagamandalam - Mysore Kalhatty ghat weg. Ook bekend als de "Kalahasti Falls", hier het water trapsgewijs naar beneden een hoogte van 122 m.

Kandal Cross Shrine
Kandal cross, een schrijn van de rooms-katholieke beschouwd, zoals het Jeruzalem van het Oosten is gelegen in Udhagamandalam in Tamil Nadu. De katholieken Nilgiri beschouwen het als de "calvarieberg van Tamil Nadu".

Mini tuin en Rose Garden
De Rose Garden ligt ongeveer 3 - 4 km van verkoling Cross. Mini tuin ligt ook op de weg naar de boathouse waar de kinderen amusementspark is gehuisvest.

Mudumalai Wildlife Sanctuary en Nationaal Park
Het Mudumalai wildlife sanctuary is gelegen waar de Nilgiri heuvels, de uitloper van de West-Ghats ontmoeten de Oost-Ghats. De Mysore - Ooty highway loopt door het heiligdom, de loop van de rivier Mayyar, die Mudumalai van Bandipur scheidt na.

Ooty Lake
Het prachtige Ooty meer is een favoriete plek voor toeristen. Het werd gebouwd in het jaar 1825, door middel van de initiatieven van de heer John Sullivan, de toenmalige Collector Coimbatore. Dit meer was gebouwd om te bieden een irrigatietank aan de mensen.

 

Leuk Festives

 

Zomerfestival
Er is verschillende prachtige heuvel stations in Tamil Nadu. Met de zomerfestivals zijn de heuvels zelfs gastvrij om de bezoekers te verwelkomen. Het summer festival wordt gehouden in de 'koningin van Hill Stations',

Thee en toerisme Festival
Is verwant aan de nectar van de goden de Camellia Sinensia, die is een struik die geurige amber ambrosia-een herhalings- en stimulizer geeft. Met andere woorden, thee.

 

Afstand van de grote steden

Coimbatore 87 Kms
Calicut 162 Kms
Mysore 149 Kms

 

Hoe er te komen

by Air Coimbatore is het dichtstbijzijnde vliegveld naar Ooty die goed is verbonden van de rest van India.
by Rail Ooty is op the narrow gauge railway, verbonden met Mettupalayam (47 km), die rechtstreeks is verbonden met Coimbatore en Chennai.
by Road Een goed netwerk van wegen en nationale snelwegen verbinden Ooty met alle grote steden.

Aanbevolen Restaurants

  • Blue Hills, Ooty

  • Chandan Vihar, Ooty

  • Tandoor Mahal, Ooty

Hotels in Ooty

Luxe

Medium

Begroting

-

-

-

hh - heritage hotel ; ph - palace hotel ; bh - boutique hotel ; gh - guest house ; hs - home stay Over Ooty, Tamil Nadu, toerisme, monumenten, attracties, Travel Tips, Winkelen, steden van India, monumenten attracties reizen, bestemmingen in Tamil Nadu, Tamil Nadu toerisme monumenten, reistips winkelen, de oude stad, reizen toeristische gids, monumenten in Ooty , Tamil Nadu india, beurzen en festivals, topbestemmingen monumenten, Koningin van de heuvel stations

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Top bestemmingen, monumenten in, Zuid-, Indiase, wildlife, reizen, reizen, toeristische, gids, attractie, plaatsen, toerisme, bestemmingen in Tamil Nadu, Ooty, Tamil Nadu, india, Over Ooty, Tamil Nadu, toerisme, monumenten, attracties, Reizen Tips, Shopping, steden van india, monumenten attracties reizen, bestemmingen in Tamil Nadu, Tamil Nadu toerisme monumenten, reizen tips winkelen, de oude stad, reizen, toeristische gids, monumenten in Ooty, Tamil Nadu india, beurzen en festivals, top bestemmingen monumenten, koningin van heuvel stations


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.