Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Kanyakumari

Bookmark and Share

 

Á Back Page

Zodra ook wel: AlexandriŽ van het Oosten
Het winkelen: Items gemaakt van schelpen en palmbladeren.
Geschiedenis van: 2000 jaar
Bevolking: 20 thousand

Er zijn geen woorden die volledig de schoonheid van Kanyakumari kunnen beschrijven en het blijft een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Zuid-India. Gelegen in het meest zuidelijke punt van het Indiase vasteland, is het een prachtige plaats van natuurlijke schoonheid waar u kunt zien de diepe blauwe wateren van de Oceaan voldoen aan de horizon. Dit zuidelijkste stad van Tamil Nadu is een belangrijke attractie voor de toeristen. Voordat u op een tour uiteengezet, moet u voldoende informatie over Kanyakumari waarmee u de stad gemakkelijk verkennen.

Bezienswaardigheden

 

Kumari Amman tempel
Kumari Amman tempel gewijd aan de godin Parvati als Devi Kanya (de maagdelijke godin) is hier een belangrijk heiligdom.

Tempel van de godin Bhagavathi
Godin Bhagavathi Tempel in Kanyakumari is schilderachtig gelegen aan de samenvloeiing van de drie oceanen - de Indische Oceaan, de Golf van Bengalen en de Arabische Zee. Oorspronkelijk gebouwd door Pandyas, werd het uitgebreid later door Nayaks. Serene en weldadige kijkt het beeld van de godin in het heiligdom. De Oost-poort van de tempel geconfronteerd met de Golf van Bengalen wordt slechts vijf keer per jaar geopend.

Swami Vivekananda Rock Memorial
Het memorial werd opgericht ter herdenking van de avond van 25 December 1892, toen Swami Vivekananda bezoek aan Kanyakumari een Pilgrim en zwom naar de rots in de zee en de hele nacht er in diepe meditatie. Pas na dat hij opgelost te dienen zijn moederland en verspreiden van de boodschap van Vedanta.

Gandhi Mandapam
Het bevestigt de plek waar de urne met de as van Mahatma Gandhi werd gehouden voor publieke weergave voordat het onderdompelen van de inhoud ervan in de drie zeeŽn. Gebouwd als een Oriyan tempel, ligt de uniciteit in de bouw in het feit dat op 2 oktober, de Gandhiji verjaardag, de stralen van de zon vallen op de plaats waar zijn as werden gehouden.

Alvar Tirunagari
Een van de beroemde tempels van het Vaishnav van Kannyakumari, Alvar Tirunagari tempel is een van de negen van gezongen door de Heilige Namalvar. Er wordt gezegd dat de Heilige verlichting onder een boom die hier zijn vastgelegd bereikt. Het is gewijd aan de heer Adinatha en de muzikale instrument dat gebruikt wordt in de tempel festival hier genaamd Nadaswaram is gemaakt van steen.

 

Nabijgelegen excursies

Vattakottai
6 km van de stad, Vattakottai is een fort van de 18e eeuw met uitzicht op de zee. Degenen die willen zouden om te zwemmen en zwemmen in de zee kunnen komen hier, zoals hier de zee kalm en geschikt voor zwemmen is.
 

Afstand van de grote steden

Thiruvananthapuram 90 Kms
Kovalam 84 Kms
Madurai 236 Kms

 

Hoe er te komen

by Air De dichtstbijzijnde luchthaven is Thiruvananthapuram, 90 km van Kanyakumari.
by Rail Kanyakumari is goed verbonden met treindiensten naar alle grote steden van India.
by Road Kanyakumari is verbonden door een weg van en naar alle belangrijke steden van Zuid-India.

Hotels in Kanyakumari

Luxe

Medium

Begroting

-

-

-

hh - heritage hotel ; ph - palace hotel ; bh - boutique hotel ; gh - guest house ; hs - home stay Over Kanyakumari, Tamil Nadu, toerisme, monumenten, attracties, Travel Tips, Winkelen, steden van India, monumenten attracties reizen, bestemmingen in Tamil Nadu, Tamil Nadu toerisme monumenten, reistips winkelen, de oude stad, reizen toeristische gids, monumenten in Kanyakumari , Tamil Nadu india, beurzen en festivals, top bestemmingen monumenten

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Top bestemmingen, monumenten in, Zuid-, Indiase, wildlife, reizen, reizen, toeristische, gids, attractie, plaatsen, toerisme, bestemmingen in Tamil Nadu, Kanyakumari, Tamil Nadu, india, Over Kanyakumari, Tamil Nadu, toerisme, monumenten, attracties, Reizen Tips, Shopping, steden van india, monumenten attracties reizen, bestemmingen in Tamil Nadu, Tamil Nadu toerisme monumenten, reizen tips winkelen, de oude stad, reizen, toeristische gids, monumenten in Kanyakumari, Tamil Nadu india, beurzen en festivals, top bestemmingen monumenten


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.