Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Kanchipuram

Bookmark and Share

 

Á Back Page

Bekend als: -
Het winkelen: Kanchipuram Silk Sarees
Geschiedenis van: 2000 jaar ca.
Bevolking: 1.53 Lac

Kanchipuram is een van India's heiligste sites, ook bekend als de stad van duizend tempels. De Heilige zetel van de Shankaracharya, Kanchipuram ligt ongeveer 70 km van Chennai, op de kust van Noord-Oosten van Tamilnadu. Kanchipuram, Kanchi of Kancheepuram (soms ook Conjeevaram) is een gemeente en hoofdkwartier naar Kancheepuram district. In oude tijden heette het Kachi en Kachiampathi.

Bezienswaardigheden

 

Stad van duizend tempels
Kanchipuram is ťťn onder de heiligste bedevaart sites in India. De stad heeft een aantal van de meest grootse en majestueuze tempels te vegen u van uw voeten, met hun opvallende architectonische wonder. Deze tempels zijn niet alleen de heilige plaatsen, maar ook een studie van de architecturale evolutie binnen de Zuid-Indische stijl van tempel architectuur. Deze tempels weerspiegelen architecturale experimenten, herstructurering en verfijning die onderging onder verschillende dynastie die regeerde van de stad.

Tempels van Kanchipuram
Als een van de zeven heiligste steden van India gehuisvest Kanchipuram duizend tempels waarvan er slechts 200 zijn. Deze tempels zijn de belichaming van bloeiende Pallava kunst en architectuur met de decoratie van de Chola, Vijayanagara en Chalukya koningen. Enkele van de meest belangrijke tempels zijn als volgt:

Ekambaranathar tempel
Gewijd aan Lord Shiva, werd Ekambaranathar tempel gebouwd door de Pallava en later gereconstrueerd door de Chola en Vijayanagar koningen. Deze tempel maakt uitstekende reis naar Kanchipuram. Uitgestrekte meer dan 11 verhalen en ťťn van de hoogste torens van de tempel in Zuid-India, het heeft een aantal van de meest ontzagwekkende beelden en functies duizend pilaren mandapan (HAL).

Vaikuntha Perumal tempel
Dateert uit de 8e eeuw, werd Vaikuntha tempel gebouwd door Nandivarma Pallava en gewijd aan de heer Vishnu. Er zijn scŤnes uit de strijd gesneden op de panelen rondom de belangrijkste parikrama van deze tempel Vaishnavite. Deze scŤnes tonen de moed van Pallava koningen.

Varadaraja tempel
Gewijd aan de heer Vishnu die is hier vereerd als Devarajaswamy. Deze tempel heeft een 100-pilaren hal, gebouwd door de koningen van de Vijayanagar presenteren de handigheid van hun kunstenaars.

 

Nabijgelegen excursies

Tiruttani
Zeer dicht bij Kanchipuram is Tiruttani een van de zes verblijfplaatsen van Lord Subramanya, gelegen op een heuveltop. De tempel heeft 365 stappen, die leiden naar de heuvel, met elke stap die de dagen van het jaar vertegenwoordigt.

Sriperumbudur
Sriperumbudur ligt ongeveer 29 km van Chennai op weg naar Kanchipuram, de geboorteplaats van Saint Ramanujar, de vader van de Vishishtadvaita filosofie van Vaishnavisme. Dit is een belangrijk centrum voor de Vaishnavites.

Vedanthangal Bird Sanctuary
Die verliefd op vogels mag van plan een exclusieve reis naar Vedanthangal Bird Sanctuary, gelegen op ongeveer 60 km van Kanchi. Het heiligdom is thuis van vele trekvogels zoals de oeverloper, witte ibis, lepelaar, swan en grijze kwikstaart enz. Plan uw bezoek tussen November en februari.

Elagiri Hill
Een geÔsoleerde nog een populaire picknick ter plaatse in de Oost-Ghats, Elagiri Hill is ongeveer 1000 mts hoog. Herbergen een gezond klimaat, natuurlijke schoonheid en een Murugan tempel Elagiri Hill is een must bezoek plaats.

Leuk Festives

  • Zijde Toerisme Festival in oktober.

Afstand van de grote steden

Chennai 265 Kms
Mahabalipuram 140 Kms
Pondicherry 240 Kms

 

Hoe er te komen

by Air Chennai is de dichtstbijzijnde luchthaven naar Kanchipuram die goed met alle belangrijke steden van India verbonden.
by Rail Kanchipuram Railway Station is goed verbonden met Chennai, Bangalore en alle grote steden en Staten.
by Road Kanchipuram is goed verbonden met een goed netwerk van wegen.

Aanbevolen Restaurants

  • Heartbeat Group, Kanchipuram

  • Pizza Hut, Kanchipuram

  • Rama's Cafe, Kanchipuram

Hotels in Kanchipuram

Luxe

Medium

Begroting

-

-

-

hh - heritage hotel ; ph - palace hotel ; bh - boutique hotel ; gh - guest house ; hs - home stay Over Kanchipuram, Tamil Nadu, toerisme, monumenten, attracties, Travel Tips, Winkelen, steden van India, monumenten attracties reizen, bestemmingen in Tamil Nadu, Tamil Nadu toerisme monumenten, reistips winkelen, de oude stad, reizen toeristische gids, monumenten in Kanchipuram , Tamil Nadu india, beurzen en festivals, top bestemmingen monumenten

 
Aanvraag Formulier Aanvraag Formulier
Loginzone Loginzone
Betalingsmogelijkheden Betalingsmogelijkheden
Bookmark deze pagina Bookmark deze pagina
Mail deze pagina naar een vriend Mail deze pagina naar een vriend
Print deze pagina Print deze pagina

 

Tags

Top bestemmingen, monumenten in, Zuid-, Indiase, wildlife, reizen, reizen, toeristische, gids, attractie, plaatsen, toerisme, bestemmingen in Tamil Nadu, Kanchipuram, Tamil Nadu, india, Over Kanchipuram, Tamil Nadu, toerisme, monumenten, attracties, Reizen Tips, Shopping, steden van india, monumenten attracties reizen, bestemmingen in Tamil Nadu, Tamil Nadu toerisme monumenten, reizen tips winkelen, de oude stad, reizen, toeristische gids, monumenten in Kanchipuram, Tamil Nadu india, beurzen en festivals, top bestemmingen monumenten


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.