Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Annulering en restitutie beleid

Bookmark and Share

Lees onze annuleringsvoorwaarden:

1. Annulering tot 60 dagen op voorhand: volledige terugbetaling van de aanbetaling minus 10% van de totale reissom als administratiekosten.

Houd er bovendien rekening mee dat de binnenlandse vliegtickets zijn niet restitueerbaar en treinkaartjes hebben een annulering boete die niet terug zal worden bijgeschreven op je.

2. Annulering tussen 60 dagen en 30 dagen op voorhand: volledige terugbetaling van de aanbetaling minus 20% van de reissom als administratiekosten.

Houd er bovendien rekening mee dat de binnenlandse vliegtickets zijn niet restitueerbaar en treinkaartjes hebben een annulering boete die niet terug zal worden bijgeschreven op je.

3. Annulering tussen 30 dagen en de dag van aankomst: geen restitutie van de aanbetaling.

4. Annulering van een deel van uw route na aankomst: elke situatie zal worden geanalyseerd op een eerlijke manier op een per geval worden bekeken.

5. In geval van annulering / vertraging van een vlucht, luchtvaartmaatschappijen hebben hun eigen beleid om hun gerespecteerde klanten te helpen. Als gevolg van een annulering / vertraging van de vlucht, indien er sprake is van extra kosten moet gaat naar uw account.

6. In geval van annulering / vertraging van een trein, zal elke situatie worden geanalyseerd op een eerlijke manier op een per geval en bent u verantwoordelijk voor alle niet gerestitueerd delen van het ticket.

7. Wij adviseren onze klanten om tot verzekeringen reizen schrijven thuis op hetzelfde moment dat ze kopen hun internationale vliegtickets.

8. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor problemen als gevolg van gebeurtenissen die niet onder onze controle (weer, politieke demonstraties, luchtvaartmaatschappij en treinvertragingen, files, overstromingen enz.)

9. Indien u besluit om met ons te reizen naar India op een later tijdstip, het bedrag van de aanbetaling voor de administratiekosten zal worden bijgeschreven op je als we het berekenen van de kosten van uw nieuwe route, (Credit niet, geen restitutie binnenlandse vliegtickets omvatten, boetes betalen per spoor onderneming, deposito's niet aan ons geretourneerd door een aantal hotels en auto agentschappen).

Omdat ons beleid is een van 'fair reizen ", zullen we altijd ons best doen om alle belangen op het hart.

dank

Raju India
Incredible Real India Tours

 

 

Reizen Naar India

Over Ons
Ons Team
Contact

Tags

Raju India, Reizen naar India, Bureau, Touroperator, Organizer, Annulering, Refund Policy, Raju India, Reizen naar India, Bureau, Touroperator, Organizer, Annulering en restitutie beleid, Incredible Real India realiseert zich dat de meeste mensen die te annuleren hun reserveringen doen dus uit noodzaak. Toch annuleringen zijn duur om te beheren en te betrekken toegewijde medewerkers tijd


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.