Pakketten van de reis

Unieke Ervaringen

Bestemmingen in India

Hotels & Toevlucht

Planning van de Reis

IndiŽ Reistips

Contacteer Ons

Raju India - Privacybeleid

Bookmark and Share

De bescherming van gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken boekingen, factureren diensten en om te gaan met uw vragen.

Uw persoonlijke gegevens zullen niet worden doorgegeven of verkocht aan derden voor welk doel dan ook met inbegrip van mailings.

Waar we af en toe contact met u op om u te adviseren van speciale aanbiedingen waarvan wij denken dat ze voor u van belang, op basis van uw oorspronkelijke aanvraag of boeking, krijgt u de mogelijkheid om uit te schrijven uit onze mailinglijsten en wij garanderen om uw gegevens te verwijderen.

Onder de Wet bescherming persoonsgegevens heeft u het recht op toegang tot alle informatie Incredible Real India Tours & Travels Pvt Ltd kan houden over jou.

Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking worden gesteld aan personen buiten van ons bedrijf waar we zijn wettelijk verplicht om dit te doen (bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen, spoorwegen, en overheden).

Privacybeleid

Incredible Real India Tours & Travels Pvt Ltd heeft deze privacy verklaring opgesteld om onze vaste verplichting aan uw privacy.

Het volgende onthult onze informatie verzamelen en verspreiden van praktijken voor deze website: www.incrediblerealindia.com

Onze site maakt gebruik van een formulier voor het aanvragen van informatie, producten en diensten. We verzamelen bezoekers informatie (zoals hun e-mailadres).

Contactinformatie wordt gebruikt om informatie te verzenden naar onze klanten.

De klant contact informatie wordt gebruikt om in contact te komen met de bezoeker indien nodig.

Gebruikers kunnen zich afmelden voor het ontvangen van emails, zie de keuze / afmelden veld hieronder.

Keuze/Opt-Out

Onze site biedt gebruikers de mogelijkheid om opt-out van het ontvangen van communicatie van ons en onze partners op het punt waar we informatie over de bezoeker.

Deze site geeft gebruikers de volgende mogelijkheden om hun informatie in onze database om geen verdere communicatie of ontvangen om niet langer onze service.

U kunt e-mail naar rajendra@incrediblerealindia.com

Verander/Update

Deze site geeft gebruikers de volgende mogelijkheden voor het wijzigen en aanpassen van eerder ingevulde gegevens.

Email : rajupalawat@hotmail.com


Contact opnemen met de Web Site

Als u vragen heeft over deze privacy verklaring, het deelnemen aan deze site, of uw omgang met deze website, kunt u contact opnemen:

Incredible Real India Tours & Travels Pvt Ltd
C-162, Bharat Marg, Hanuman Nagar, Vaishali,
Jaipur - Rajasthan (India) 302021

Email : rajuindia@incrediblerealindia.com

 

 

Reizen Naar India

Over Ons
Ons Team
Contact

Tags

Raju India Privacybeleid, de bescherming van gegevens


De Reis Blog van India | Overzichten van de Reis van India | Reizen Planningsinstrumenten | Over Ons | Termijnen & Voorwaarden | Annuleringsvoorwaarden | Privacybeleid | Site Map | Links

Member of IATO    Member of TAAI    Member of UFTAA    Registered Tour Operators from Ministry of Tourism - Govt of India    Member of RATO

© 2002-2015 Incredible Real India Tours & Travel Pvt. Ltd. All rights reserved.